شبکه تلویزیونی سوریه روز یکشنبه گزارش داد که ساکنان جولان اشغالی با برگزاری این تجمع اعتراض آمیز که در نزدیکی برکه " رام " برگزار شد، تاکید کردند که تمام برنامههای یهودیسازی اشغالگران که مهمترین آنها طرح یهودیسازی این منطقه از طریق نصب توربینهای تولید برق در زمینهای کشاورزی و مصادره زمینهای آنها به زور است را با قدرت رد میکنند.
شرکت کنندگان تاکید کردند که این طرح چیزی جز یک سری اقدامات و برنامههای صهیونیستی علیه جولان اشغالی نیست و هدف آن سرقت بیشتر اموال شهروندان سوری است.
فرزندان جولان اشغالی بر پایبندی خود به سرزمین و هویت عربی سوریه و عدم عقب نشینی از یک ذره از خاک آن و فداکاری در راه دفاع از سرزمین خود تاکید کردند.
اشغالگران صهیونیست حدود چند ماه قبل توربینهای بادی تولید برق را به جنوب روستای بقعاثا آوردند.
پیشتر دفتر نقشه برداری در جولان اشغالی کمک به یک دفتر نقشه برداری در ناصره فلسطین اشغالی برای اندازهگیری جادههای کشاورزی یا زمینهای مجاور پروژه ایجاد نیروگاه بادی که مقامات اشغالگر قصد دارند در زمینهای کشاورزی متعلق به مردم جولان تأسیس کنند را رد کرد.
دولت اشغالگر صهیونیستی چند ماه قبل و پس از تصویب "کمیته برنامه ریزی" وزارت کشور رژیم صهیونیستی، پروژه ایجاد ۲۵ توربین بادی برای تولید انرژی الکتریکی در جولان اشغالی را تصویب کرد.
طبق برنامه اشغالگران صهیونیست قرار است این پروژه در مساحت سه هزار و ۶۷۴ هکتار از زمینهای کشاورزی روستاهای مجدل شمس، مسعده، بقعاثا و یک و نیم کیلومتر از روستاهای عین قنیه اجرا شود.
پیش از این رژیم صهیونیستی قصد داشت با دادن رشوه به کشاورزان و فریب آنها زمین هایشان را به مدت ۲۵ سال جهت اجرای این طرح اجاره کند که با مخالفت کشاورزان و اهالی جولان اشغالی مواجه شد.
بر اساس گزارش رسانههای محلی، رژیم اشغالگر صهیونیستی این پروژه را "ملی" میداند و پس از مخالفت کشاورزان به وزارت دارایی خود اجازه مصادره زمینها، جادهها و امکانات روستائیان جولان اشغالی را برای ایجاد این پروژه داده است که با اجرای آن مناطق زیادی از زمینهای کشاورزی مردم منطقه و سوریه از بین خواهد رفت.
بلندیهای جولان همواره بخشی از خاک سوریه از زمان استقلال این کشور بوده است و اقدام رژیم صهیونیستی در اشغال این بلندیها در جریان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ژوئن سال ۱۹۶۷، تغییری در وضعیت تاریخی و نیز حقوقی بلندیهای جولان نمیدهد.
گرچه رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ میلادی قوانین داخلی خود را به این منطقه تسری داد که از نظر حقوقی، به منزله انضمام اعلام نشده آن به خاک فلسطین اشغالی بود، اما جامعه بینالمللی هیچگاه این اقدام را به رسمیت نشناخته و بلندیهای جولان را همچنان اراضی اشغال شده در جنگ تلقی میکند.