حسین مالکی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : از این تعداد، یکهزار و ۳۹۰حلقه لاستیک تولید داخل و چهار هزار و ۱۴۲ حلقه لاستیک وارداتی توزیع شده است.
به گفته وی ، اولویتبندی تامین و توزیع لاستیکهای مورد نیاز از طریق این اداره متولی صورت میگیرد و لاستیکهای توزیع شده در سایز۲۴*۱۲ ، ۲۲.۵*۸۰*۳۱۵ و ۲۲.۵*۶۵*۳۸۵ و ۱۶ به عنوان پر مصرف ترین لاستیکهای عرضه شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصرف لاستیک خودروهای سنگین در برخی شهرهای این استان بیشتر از شهرهای دیگر کشور است، گفت: توزیع لاستیک خودروهای سنگین بین شهری، بر اساس پیمایش توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان صورت میگیرد.
مالکی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بازار لاستیک، مراتب را به متولیان نظارتی سطح استان اعلام کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری، از اجرای مستمر طرح نظارت بر تجهیزات ایمنی ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری جادهای در استان در طول سال خبر داد و تصریح کرد: طرح کنترل تردد وسایل نقلیه به منظور ارتقای ایمنی و تجهیزات ترافیکی کاربران جادهای نیز در فصول مختلف و شرایط خاص با جدیت اجرا می شود.
مالکی ، هدف از اجرای این طرح را ارتقای ایمنی عبور و مرور ناوگان عمومی و حفظ سلامت مسافران با نظارت میدانی و کنترل وسایل نقلیه در طول محورهای ارتباطی با همکاری پلیس راه استان و نیز در همه پایانههای مسافری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری یکی از محورهای ترانزیتی فلات مرکزی ایران به جنوب مطرح شده است و بخشی از جادههای این استان در محور بروجن به لردگان به محور ارتباطی خوزستان به مرکز ایران تبدیل شده است.
هماینک افزون هشت هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی سنگین و نیمه سنگین باری و مسافربری و حدود ۱۵ هزار راننده در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری در قالب ۵۵ شرکت حمل و نقل کالا فعالیت دارد.