ایلام- ایرنا - استاندار ایلام گفت: مدیران باید مطالبه‌گرانه برای اجرای پروژه‌های استان اقدام کنند و از مرکز پیگیر جذب اعتبارات بیشتر از طریق سازمان‌های خود باشند.

قاسم سلیمانی‌دشتکی روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان ایلام اظهار داشت: در سال پایانی دولت قرار داریم و باید این سال کارنامه مشخصی را به مردم ارائه دهیم بنابراین مدیران باید به دنبال انجام کارهای ناتمام و فعالیت‌ها باشند.

وی با اشاره به پیگیری نمایندگان مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون نمایندگان استان به خوبی در حال فعالیت هستند و مدیران هم از این ظرفیت‌ها استفاده کنند و به دنبال مطالبه‌گری برای استان باشند.

استاندار ایلام اظهار داشت: نکته ضعف اقتصاد و تولید ما مشکلاتی است که با دستگاه‌های اجرایی متعدد دارند و باید همه این دستگاه‌ها پاسخ‌گو باشند و به موقع اطلاعات لازم در حوزه خود را احصا و مشکلات و نارسایی‌ها را اطلاع دهند.

سلیمانی‌دشتکی افزود: با توجه به سفر معان توسعه روستایی در هفته گذشته به استان باید پروژه‌های مهم عمرانی در حوزه روستایی استان را احصا کنیم و در قالب یک طرح در اختیار معاونت مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری قرار دهیم و جلسه‌ای با نهادهای سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی و بانک‌ها برگزار شود و هر کدام نسبت به اجرای این پروژه‌ها اقدام کنند.

وی یادآور شد: در هفته بعد هم سفر مقامات کشور را به استان خواهیم داشت و باید پیگیری کنیم که چه مشکلاتی وجود دارد تا آنان را انعکاس دهیم و برای رفع آن مشکلات اقدام اساسی شود.

استاندار ایلام گفت: رفع این مشکلات به مدیران، دستگاه‌های نظارتی و دستگاه‌های خدمات‌رسان بستگی دارد و اگر بخواهیم مشکل مردم را حل کنیم شدنی است.

سلیمانی‌دشتکی اظهار داشت: بسیاری از مشکلات امکان حل شدن دارند چنانچه ما تاکنون بسیاری از مشکلات تولید را برطرف کردیم.

وی سفر معاون توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری به استان را بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: باید اقداماتی صورت گیرد که فعالان کارگاه‌ها خود بتوانند مولد بوده و کارگاه داشته باشند و تسهیلات و امکانات دراختیار این فعالان قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در سفر وی چند قول به استان دادند که در استان ۱۵ میلیارد تومان به زیرساخت‌ها، زیربناها و پروژه‌های عمرانی هلیلان و تلخاب بدره تخصیص یابد.

سلیمانی‌دشتکی اظهار داشت: در تسهیلات روستایی سال گذشته جذب خوبی داشتیم و در کشور سوم شدیم و بیش از سهم خود استان جذب کردیم بنابراین معاون مناطق محروم ریاست جمهوری قول داد ۱۵۰ میلیارد تومان اضافه بر تسهیلات استان اختصاص یابد که نیاز است معاونان استاندار پیگیر تحقق این قول‌ها باشند.

وی افزود: کشت باغات و ساماندهی اراضی شیب‌دار یکی دیگر از وعده های معاون مناطق محروم ریاست جمهوری است که ما طرحی دادیم که جلو شخم اراضی شیب‌دار را بگیریم و نسبت به آبخیزداری و کاشت رقم‌ها و گیاهان دارویی و باغات اقدام کنیم و معاونت توسعه روستایی قول داد در این حوزه نیز با استان همکاری کنند.

وی بر ضرورت رعایت فاصله اجتماعی در جلسات با توجه به افزایش شمار تعداد مبتلایان به کرونا تاکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم بیشتر جلسات به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.