قاسم سلیمانیدشتکی روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان ایلام خواستار تحرک بیشتر در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان شد و افزود: با وجود همه ظرفیتها در مباحث گردشگری با استانهای دیگر حتی استانهای همجوار فاصله زیادی داریم.
وی تاکید کرد: در این راستا نیازمند تحرک و برنامهریزی بیشتر هستیم چرا که امروز صنعت توریسم از عوامل مهم تحول و توسعه در جهان است و ما نیز باید به نسبت پتانسیلهای موجود از این فرصتهای مهم استفاده و بهرهبرداری لازم را داشته باشیم.
وی خواستار هماهنگی بیشتر در روند رو به رشد استان شد و تاکید کرد: درمجموع روند رو به رشدی در اغلب حوزههای استان وجود دارد اما در این مسیر شتاب همه دستگاهها یکسان نیست.
روند کاهشی تورم در ایلام
استاندار ایلام از روند کاهش نرخ تورم در استان خبر داد و گفت: بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران تورم ماهانه استان با نرخ ۱.۸ درصد در خردادماه امسال نسبت به ماه گذشته ۱.۶ درصد کاهش داشته است.
سلیمانیدشتکی یادآور شد: این درحالیست که میانگین تورم ماهانه کشور در خرداد ماه ۲ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۰.۵ درصد کاهش داشته است به عبارتی استان ایلام در تورم ماهیانه نسبت به میانگین کشوری ۱.۱ درصد کاهش بیشتر داشته و در رتبه ۱۶ تورم ماهیانه کشور قرار گرفته است.
وی نرخ تورم نقطه به نقطه استان در خردادماه سال جاری را ۲۳ درصد اعلام کرد و گفت: اگر چه در این شاخص نسبت به گذشته ۰.۷ درصد رشد داشتهایم اما این میزان به نسبت افزایش تورم نقطه به نقطه کشور با ۱.۵ درصد، رشد کمتری داشته است.
استاندار ایلام به نرخ تورم سالیانه استان نیز اشاره کرد و گفت: در تورم سالیانه همچنان ایلام وضعیت خوبی ندارد اما در مجموع روند روبه کاهشی در این شاخص نسبت به گذشته داشتهایم بطوریکه استان ایلام با نرخ ۳۳ درصد تورم سالیانه ۲.۸ درصد نسبت به گذشته کاهش داشته این در حالی است که میانگین نرخ تورم سالیانه کشور در خرداد ماه تنها ۰.۲ درصد کاهش یافته است.
سلیمانیدشتکی تاکید کرد: نکته تامل برانگیز اینکه درعین وجود فقر و تحت پوشش بودن بیش از ۱۲۰ هزار نفر از جمعیت ۶۰۰ هزار نفری استان اما توان و قدرت خرید مردم بالاست و البته یکی از دلایل افزایش تورم هم میتواند بالا بودن عرضه و تقاضا و توان بالای خرید مردم باشد.
وی افزود: البته دلایل متعددی در تورم استان دخیل است و در تلاش هستیم این عوامل را از سر راه برداریم.
نظر شما