سرهنگ حسن شیخنژاد روز یکشنبه در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر میاندوآب اظهار داشت: در همین مدت سه شبکه تهیه و توزیع مواد مخدر نیز منهدم و ۲۴ دستگاه انواع خودرو و موتورسیکلت از قاچاقچیان و توزیعکنندگان توقیف شده است.
وی افزود: امسال ۸۲ نفر قاچاقچی، توزیع کننده و خرده فروش موادمخدر نیز در همین راستا دستگیر و به دادسرا معرفی شدند.
فرمانده انتظامی میاندوآب با بیان اینکه ۱۸۲ نفر معتاد نیز امسال جمعآوری و به دادسرا و مراکز درمانی معرفی شدند، اضافه کرد: امسال در بعد فرهنگی برای مقابله با مواد مخدر کلاسهای آموزشی مختلفی برای کارکنان و خانوادههای زندانیان برگزار شده است.
۵۲ طرح در راستای مبارزه با مواد مخدر در محورهای مواصلاتی، پاکسازی نقاط آلوده و ارتقای امنیت اجتماعی اجرا شده استوی افزود: ۵۲ طرح در راستای مبارزه با مواد مخدر در محورهای مواصلاتی، پاکسازی نقاط آلوده و ارتقای امنیت اجتماعی امسال در این شهرستان اجرا شدهاست.
سرهنگ شیخنژاد بیان کرد: بدون شک پلیس در راستای برقراری امنیت در جامعه و برقراری احساس آرامش و رضایت در میان شهروندان با جدیت هرچه تمامتر با عاملان توزیع و فروش مواد مخدر و هنجارشکنان و کسانی که به هر نحوی بخواهند برای شهروندان ایجاد مزاحمت کرده و قصد اختلال در نظم عمومی داشته باشند، برخورد قانونی خواهد کرد.
وی از شهروندان خواست ضمن همکاری مستمر با پلیس در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
سرپرست فرمانداری میاندوآب نیز در این جلسه اظهار داشت: باید مسوولان اجرایی در زمینه موادمخدر شرایط را برای ورود مردم و سمنها به این عرصه تسهیل کنند تا در بحث ترک اعتیاد به ویژه پیشگیری فعالیت کنند.
افزایش شیوع اعتیاد در بین زنان در جامعه نگران کننده است
حسام شیرازهمحبت با اظهار نگرانی از افزایش اعتیاد در بین زنان گفت: جامعه زنان که یکی از محورهای اصلی توسعه بشمار میآید باید در زمینه مقابله با اعتیاد نقش بیشتری ایفا کند هرچند که در سیاست کلان بیشتر برنامهها مرد محور است.
سرپرست فرمانداری میاندوآب با اشاره به شرایط کرونایی، اظهار داشت: در این زمینه نگرانیهایی در خصوص سلامت معتادان متجاهر وجود دارد که باید نهادهای ذیربط در جمعآوری آنان همکاری لازم را داشته باشند.
شیرازهمحبت گفت: باید بستههای بهداشتی تهیه و در اختیار معتادان قرار گیرد چرا که برحسب تردد و ارتباطی که آنان در جامعه دارند، میتوانند به عنوان ناقل عمل کنند.
وی افزود: باید برروی سن شروع اعتیاد، نسبت اعتیاد در بین زنان و مردان، پرمصرفترین موادمخدر، نقش حاشیهنشینی در اعتیاد و درصد بازگشت معتادان بهبود یافته به اعتیاد مجدد بررسی و تحقیقات لازم صورت گیرد.
میاندوآب به جهت قرار گرفتن در شاهرگ ارتباطی سه استان کشور یکی از محلهای گذر مواد مخدر و کالاهای قاچاق به سمت استانهای عمقی است.
میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.