۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۰
کد خبر: 83290940
T T
۰ نفر
فرهنگسازي بهترين راهكار براي مبارزه با مواد مخدر است

مهاباد - ايرنا - دادستان عمومي و انقلاب مياندوآب با اشاره به تبعات سوء مصرف مواد مخدر در جامعه گفت: فرهنگسازي بهترين راهكار براي مبارزه با مواد مخدر است كه بايد از سوي مسوولان جدي گرفته شود.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام مختار اصلاني روز چهارشنبه در جلسه شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر مياندوآب اظهار داشت: در بحث مبارزه با مواد مخدر همه دستگاه هاي اجرايي مسووليت دارند، ولي هنوز واقعيت خانمان سوز بودن موادمخدر را باور نكرده ايم.
وي افزود: همانطور كه در حوادث طبيعي و غيرمترقبه مانند سيل و زلزله همه نهادها اعم از دولت، نيروهاي امدادي، سپاه، ارتش و مردم آتش به اختيار شده و به ياري حادثه ديدگان مي شتابند، اگر در مبارزه با مواد مخدر نيز چنين اقدامي شود، اين معضل در جامعه ريشه كن مي شود.
فرماندار مياندوآب نيز در اين جلسه با بيان اينكه پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر يك وظيفه همگاني است، گفت: دانشگاه ها و مدارس نقش مهمي در اين زمينه دارند و قدم هاي خوبي نيز تاكنون برداشته شده است.
مهدي قهرماني با بيان اينكه هيچ اداره اي به اندازه آموزش و پرورش در اين زمينه نقش ندارد، افزود: آموزش و پيشگيري از مواد مخدر بايد از مقطع متوسطه اول شروع شود و شايد در ابتدا بازخوردي نداشته باشد ولي به مراتب آثار آن ملموس تر خواهد شد.
وي از آغاز طرح تحقيقاتي و پژوهشي در رابطه با مواد مخدر توسط دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اين شهرستان خبر داد و گفت: اين طرح در سه بخش شامل شناسايي عوامل موثر در تمايل فرد به مصرف مواد مخدر، چگونگي وضعيت عوامل موثر در اعتياد در سطح مياندوآب و دسته بندي اقدامات لازم در راستاي پيشگيري و تقويت زيرساخت ها كه براي كاهش اعتياد لازم تدوين مي شود.
فرمانده انتظامي مياندوآب نيز در اين جلسه اظهار داشت: در راستاي مبارزه با سوداگران مرگ 14 طرح مبارزه با مواد مخدر در زمينه كنترل محورهاي مواصلاتي، ارتقاي امنيت اجتماعي و چهار طرح پاكسازي اجرا شده است.
سرهنگ حسن شيخ نژاد افزود: در اين راستا با اقدامات انجام گرفته، 9 كيلوگرم انواع مواد مخدر در مياندوآب كشف و 327 نفر در راستاي مبارزه با مواد مخدر دستگير شدند.
به گزارش ايرنا، در اين جلسه اعضاي شوراي فرعي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مياندوآب به تشريح عملكرد نهاد متبوع و نير راهكارهاي لازم براي كاهش تبعات اين آسيب اجتماعي پرداختند.
9871/6185/2093