به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی امور اقتصاد و دارایی استان یزد، محمد یارمند در نشست نمایندگان تام الاختیار عضو مرکز خدمات سرمایهگذاری یزد، ایجاد درآمد پایدار برای شهرداریها را مورد تاکید قرا داد و افزود: سرمایهگذاری در فرصتهای ایجاد شده توسط شهرداریها میتواند به درآمد پایداری برای این بخش تبدیل شود تا در زمان بروز مشکلاتی مانند شیوع کرونا، درآمدهای این سازمانها دچار مشکل نشود.
وی با ارائه گزارشی از ظرفیتهای سرمایهگذاری شهرداریهای استان گفت: ۴۳ پروژه برای سرمایه گذاری توسط ۲۱ شهرداری استان شناسایی، تهیه و تدوین شده که این زمینهها می تواند ایجاد درآمد پایدار برای شهرها را آسان سازد.
یارمند با بیان اینکه ۳۰ درصد درآمد شهرداریها باید در بخش عمران شهری و بقیه مصرف امور جاری شود، تصریح کرد: رقم عمرانی در برخی از شهرهای استان یزد تا ۵۰ درصد هم میرسد .
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد نیز با تبیین توافقنامه میان ایران و کشورهای اوراسیا در زمینه توسعه روابط تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری، استفاده و به کارگیری این ظرفیتها برای توسعه استان را مورد تاکید قرار داد.
علی نمازی افزود: باید از توان و حمایت وزارت نیرو به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این زمینه استفاده کنیم و استان یزد آمادگی این همکاری را دارد.
وی نقش تشکلهای غیردولتی و بخش خصوصی را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و گفت: تشکلها باید نسبت به بازاریابی برای صادرات و وارت کالا بین ایران و کشورهای هدف اقدام و زمینه همکاری را فراهم کنند.
نمازی باتاکید بر شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری از سوی شهرداریهای استان، فراهم سازی زمینه برای جذب سرمایه گذاری را مورد تاکید قرار داد.
در این نشست ظرفیت های اقتصادی، تجاری، سرمایهگذاری کشورهای اوراسیا شامل روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و ارمنستان تشریح و نمایندگان دستگاههای عضو مرکز خدمات سرمایه گذاری دیدگاههای خود را در این خصوص بیان کردند.