سید عبدالوهاب پورالحسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۳۶۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف شد.
وی بیان کرد: این میزان گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد.
پورالحسینی ابراز کرد: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.
وی اظهار داشت: بیش از ۲۰ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.
پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.
سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.