یک میلیون و ۶۵۲هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گچساران انجام شد

گچساران - ایرنا - رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: یک میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجه ریزی امسال در مرغداری‌های گوشتی این شهرستان برای تأمین گوشت مرغ مصرفی انجام گرفته است.

لیلا عطازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۲هزارو ۷۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف شد.

وی بیان کرد: این میزان گوشت تولیدی در۲۲ مرغداری فعال و نیمه فعال این شهرستان تولید شد.

عطازاده اظهار داشت: ۲۹  واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.

وجود هفت مرغداری غیر فعال در گچساران 

وی همچنین افزود: بیش از هفت واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: مصرف گوشت گرم مرغ، روزانه در این شهرستان ۱۰ الی ۱۲ تن است.

عطاطاده گفت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده  هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد.

عطازاده گفت: ۱۹۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی این شهرستان برای تأمین مرغ مصرفی شب عید انجام شد.

وی ابراز کرد: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۳۳۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف می‌شود و هیچ مشکلی برای تأمین مرغ شب عید در این شهرستان وجود ندارد.

توزیع بیش از ۵۵۰۰تن انواع  نهاده دامی 

 مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده های دامی و خوراک دام امسال بین دامداران این شهرستان توزیع شده است.

 عطازاده بیان کرد: ماهانه بیش از یکهزارو ۲۰۰ نفر از  دامداران شهرستان تقاضای دریافت انواع نهاده های دامی شامل  جو، ذرت، سبوس کنجاله سویا و خوراک دام آماده برای مصرف دام های سبک و سنگین خود را دارند.

سال گذشته یکهزارو۴۴۷ تن گوشت سفید در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.

سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha