به گزارش روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو- ایران، اولین نمایشگاه مجازی خوشنویسی میراث ماندگار با هدف گردآوری آثار سفیران شایسته فرهنگ و هنر ایران، چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۳۹۹، رأس ساعت ۲۲ بهشکل مجازی در اینستاگرام کمیسیون ملی یونسکو افتتاح میشود. در این نمایشگاه آثاری از خوشنویسانی چون یدالله کابلی خوانساری، امیراحمد فلسفی، الهه خاتمی، فرشته حسینی و محمد حیدری به نمایش گذاشته میشود.
حجتالله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران در این باره نوشت: روزگار بس دشواری است. دیدار و باهم بودن و یکدیگر را ندیدن، شده است پروتکل زندگی در این روزها. هنر اما از جنس باهم بودن است و دیدن؛ و ما در فصل غمانگیز از هم گریختن و فاصلهها، همچنان دست به دامان هنریم و هنرمندان.
نوازندگان و خنیاگران در همایش باشکوه ما آمدند و به افتخار سربازان سلامت سازها کوک کردند و نغمهها سردادند. گرافیستهای خلاق با طراحیهای زیبای خود و بزرگان فرهنگ و ادب در برنامههای زنده کمیسیون و سخنان نغز و پرمغزشان برایمان زیبایی و شور آفریدند؛ و اینک با گشایش نگارخانه مجازی کمیسیون ملی یونسکو- ایران، شمارا به تماشا میخوانیم؛ و این تماشا را آغاز میکنیم با چهرههای درخشانی از هنرمندان محبوب خوشنویس. سربازان فرهنگ و هنر ایران. سفیران شایسته فرهنگ ما. آنها که رونمایی کردند با زیبایی و شکوه از گنجینههای شعر و ادب و دانایی این سرزمین.
وی در این پیام «نمایش آثار اعضای شورای خوشنویسی کمیسیون ملی یونسکو را «آغاز یک راه» خواند و نوشت: صدالبته همه خوشنویسان از استادان بزرگ تا جوانان خوشذوق و پرشور همه عضو افتخاری این سازمان هفتادساله و کهن هستند. اینجا خانه همه هنرورزان و اهالی فکر و خرد و دانش است. از این پس جلوههایی از هنر هنرمندان ایرانی و خارجی را به همین شیوه برای دوستداران ایرانی و خارجی به نمایش خواهیم گذاشت.
وی افزود: هنر بر کرونا پیروز خواهد شد. فاصلهها را در هم خواهد شکست. هنر از جنس باهم بودن و دیدن است؛ و همه را باشکوه و زیبایی گرد هم خواهد آورد. با سپاس از همکاران پرتلاشم و آرزوی شفای هرچه زودتر چندین یار گرفتار آمده در دام ویروس کرونا، همه علاقهمندان را به تماشای آثار ۹ استاد برجسته خوشنویسی ایران فرامیخوانم. این تماشا را مرهون اندیشه بلند و تلاش خستگیناپذیر استاد چیرهدست و بااخلاق هنر، استاد محمد حیدری هستیم.
نمایشگاه مجازی میراث ماندگار از طریق پایگاه اینترنتی گالری یونسکو قابل دسترسی خواهد بود.