به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «ماها مبیهلالا» رییس کمیته تعاون و روابط بینالملل پارلمان آفریقای جنوبی در این ارتباط گفت: ما با نگرانی پیگیر حوادث و رخدادهای کرانه باختری و کشته شدن افراد بیگناه توسط نیروهای رژیم صهیونیستی از جمله شمار زیادی کودک در نتیجه تشدید خشونت و درگیریها هستیم، آن هم در شرایطی که جهانیان در تلاش برای مهار بحران شیوع «ویروس کرونا» هستند.
وی ملت فلسطین را به پایداری و مقاومت در برابر بحران کرونا و طرح نامشروع الحاق کرانه باختری دعوت کرد.
رییس کمیته تعاون و روابط بینالملل پارلمان آفریقای جنوبی بر ضرورت دستیابی به راه حلی عادلانه برای مساله فلسطین تاکید کرد و گفت: هر توافقی که حاصل شود، باید به تشکیل کشور مستقل فلسطین از نظر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی منجر شود.
این عضو پارلمان آفریقای جنوبی با یادآوری سخنان «نلسون ماندلا» و تاکید بر اینکه آزادی ما بدون آزادی فلسطین کامل نخواهد شد، طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری را به نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی که شهروندان آفریقایی از سرزمین خود رانده شده بودند، تشبیه کرد.
مبیهلالا تاکید کرد که کشورش از قطعنامههای سازمان ملل برای تحقق صلح در فلسطین حمایت میکند و خواستار توقف تجاوزها و جنایتهای ارتش رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی به ویژه کودکان شد.
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهوینیستی و «بنی گانتس» رئیس ائتلاف «آبی- سفید» این رژیم پس از توافق برای تشکیل کابینه ائتلافی در خصوص آغاز الحاق دره اردن (غور اردن) و شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری به این رژیم، از ابتدای ماه ژوئیه جاری(۱۱ تیر) به توافق رسیده بودند.
سرانجام، این طرح جنجالی با موج شدید مخالفتها و محکومیتهای جهانی و داخل فلسطین مواجه و از تاریخ ۱۱ تیر به زمانی دیگر موکول شد.
برخی منابع نیز اعلام کردهاند که رژیم صهیونیستی با توجه به فشارهای گسترده بینالمللی، طرح الحاق کرانه باختری را در چندین مرحله اجرا میکند و در مرحله نخست قصد دارد، سه مجتمع بزرگ صهیونیستنشینی در کرانه باختری را به اراضی اشغالی فلسطین ملحق کند.
بیش از ۸۰ درصد صهیونیستهای ساکن کرانه باختری در این سه مجتمع شهرکنشینی سکونت دارند.
رژیم اسرائیل همچنین قرار است در این گام، بیش از ۳۰ درصد خاک کرانه باختری را اشغال و به سرزمینهای اشغالی الحاق کند.