محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش رونقبخش گردشگری، اقتصاد حوزه تولید و حمایت از آن بیش از هر زمان دیگری موردتوجه مسئولان استان است.
وی افزود: تولیدکنندگان استان نیز در این مدت بهخوبی نشان دادند، تجربه و توانایی لازم برای پیشرفت و توسعه فضای کاری خود باوجود فشار ناشی از تحریمهای ظالمانه و مشکلات ایجادشده در اثر کرونا، را دارند.
وی ادامه داد: مسئولان قم در چارچوب کمیتههای تخصصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و سایر کارگروهها برای حمایت از صنعتگران مصوبات بسیاری را تصویب و اجرایی میکنند که آثار آن در رونق فعالیت واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی استان بهخوبی مشخص است.
سیجانی بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در قم با حضور استاندار و مدیران ارشد دستگاههای اجرایی بهصورت مستمر و هفتگی در استانداری و همچنین در مکان استقرار واحدهای تولیدی استان برگزار و مصوبات آن برای حل مشکل فعالان اقتصادی در زمان کوتاهی اجرایی میشود.
وی ادامه داد: استقبال از سرمایهگذاران و فعالان بخش خصوصی در قم بهعنوان مهمترین راهبرد توسعه اقتصادی استان موردتوجه مسئولان است و در این زمینه طی سالهای اخیر اقدامهای عملی قابلتوجهی صورت گرفته که ازجمله مهمترین آنها موضوع پرداخت تسهیلات رونق تولید برای تامین سرمایه ثابت و در گردش موردنیاز فعالان اقتصادی است.
بر اساس آخرین آمار حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۳۱ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۸۰۴ تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.