به گزارش عصر چهارشنبه روابط عمومی سازمان امداد و نجات، محمدباقر محمدی معاون عملیات سازمان امدادونجات در این جلسه گفت: برای امدادرسانیِ بهموقع و بهینه در حوادث و سوانحِ خاص بهویژه حوادث شیمیایی، میکروبی، پرتویی و هستهای، ضرورت دارد تا همکاری بینسازمانی افزایش یابد که در این راستا جمعیت هلالاحمر بهعنوان بزرگترین سازمان امدادی کشور با ظرفیت بهکارگیری بیش از ۶۰هزار نجاتگر تخصصیِ آموزشدیده و ۵۶۱ پایگاه امداد و نجات در سطح کشور میتواند پاسخگوی مناسبی در زمان وقوع حوادث بهویژه حوادث هستهای، پرتویی و شیمیایی باشد.
محمدی ادامه داد: پیشنهاد میشود در مرحله نخست نسبت به آموزش نیروهای واکنشسریع در ۵ استان کشور اقدام شود و پایگاههای نزدیکِ اماکن حساس هستهای از نظر ملزومات تخصصی تجهیز و آماده شوند.
علیمحمد لطیفی معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد راهکارهای افزایش همکاری و اجرای مفاد تفاهمنامه گفت: سازمان پدافند غیرعامل کشور آمادگی دارد تا نسبت به آموزش نیروهای واکنشسریع سازمان امدادونجات و در مرحلهی بعد نسبت به برگزاری دورههای تربیتمدرس حوادث CBRN اقدام کند.
لطیفی ادامه داد: درحال برنامهریزی برای برگزاری تمرینهای آمادگی در برخی از استانها بوده که در این رزمایشها نقش جمعیت هلالاحمر بسیار تاثیرگذار بود. نیاز به همکاریهای لازم جهت پیشبُرد اهدافی چون کاهش میزان خطر و افزایش آمادگی مردم در زمان بروز حوادث داریم.