رضا فتحی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : با توجه به پراکندگی جمعیت شهرستان، نزدیک به ۸۰ درصد دورههای آموزشی بارعایت شیوهنامههای بهداشتی در روستاها برگزار شد.
وی اظهار داشت : فنی و حرفهای با سایر دستگاههای اجرایی مانند کمیته امداد ، بهزیستی و آموزش و پرورش نیز قراردادهایی برای برگزاری دورههای آموزشی منعقد کرده و برای مددجویان، بهبودیافتگان مواد مخدر و دانشآموزان شهرستان دورهها و کارگاههای متناسب با نیاز آنان برگزار شده است.
رییس مرکز آموزش فنی وحرفهای میامی گفت : از آغاز شیوع بیماری کرونا ، برخی دورههای آموزشی از طریق فضای مجازی ارائه شده است.
وی تصریح کرد : رشته های فنی مانند خیاطی نازکدوزی ،پیراهن دوز مردانه ، شومیز زنانه ، شیرینی پزی ، سرمه دوز دستی و سنتی ، تولیدچند رسانه ای ، برق ساختمان درجه ۱و ۲ ، برق صنعتی و تابلو ساز و تعمیر لوازم خانگی درجه ۱ و ۲ از رشته های آموزش داده می شود.
فتحی گفت: افزایش اشتغالزایی با ارایه برنامه های مدون آموزشی از اهداف مهم فنی و حرفه ای محسوب می شود.
فتحی با اشاره به اینکه برای دستیابی به جامعهای پویا باید به کارآفرینی توجه ویژه ای داشت، تصریح کرد : باید روحیه مهارت آموزی در جوانان و دانش آموختگان را ایجاد کرد.
وی افزود : هدف از ارائه دوره های آموزشی در شهرستان میامی کسب مهارت های لازم است که این مرکز در زمینه های مختلف اقدام به تربیت مهارت آموزی، کمک به ایجاد شغل در جامعه و بهبود رونق تولید،تحقق شعار سال و تربیت نیروی کار در سطح شهرستان کرده است.
پارسال در بخشهای صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر ۲۳۹ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت آموزش ارائه شد.
در شهرستان میامی تعداد چهار آموزشگاه فنی حرفه ای فعال ، پنج کارگاه ثابت و ۳۳ کلاس سیار در روستاها وجود دارد.
شهرستان میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش با ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.