ابوالفضل خبازی دوشنبه شب در نشست بررسی وضعیت مهارتآموزی کاشمر افزود: پارسال ۹۷۷ نفر معادل ۱۵۴ هزار نفرساعت آموزشهای مهارتی را در مراکز ثابت و سیار شهری این شهرستان فراگرفتند که رشتههای مردان فنی، کشاورزی، فناوری اطلاعات و رشتههای زنان مشاغل خانگی بود.
وی ادامه داد: کارآموزی در محیط واقعی کار از تعهدات سازمان فنی و حرفهای است و در این راستا تعهد پارسال این مرکز ۱۰۹ نفر بود که ۱۰۰ درصد تعهد در ۲۱ کارگاه و در رشتههای تأسیسات، پوشاک، صنایع دستی، هنری، صنایع غذایی و دام و طیور انجام شد و تعهد امسال نیز ۱۱۰ نفر اعلام شده که بین ۱۰ دستگاه اجرایی توزیع شده است.
رییس مرکز فنی و حرفهای کاشمر گفت: در راستای آموزش روستائیان نیز پارسال ۱۴۴ نفر معادل ۲۸ هزار نفرساعت در ۶ روستای این شهرستان در رشتههای کشاورزی، صنایع پوشاک و صنایع غذایی آموزش دیدند.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه مهارتآموزی سربازان وظیفه افزود: پارسال ۴۸ نفر از سربازان وظیفه آموزشهای لازم را فرا گرفتند و امسال نیز ۷۵ نفر در قالب محیط کار واقعی و آموزش در سامانه ثبتنام شدهاند.
خبازی ادامه داد: علاوه بر آن پارسال ۶۲ نفر در کمپهای ترک اعتیاد و معتادین بهبود یافته از آموزشهای مهارتی برخوردار شدند.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر نیز تهیه سند تحول مهارتافزایی و اشتغالپذیری دانشجویان را از جمله اقدامات انجام شده در این مرکز ذکر کرد و گفت: در این سند پنج کارکرد آموزش مهارتهای اجتماعی و فردی، مهارتهای تخصصی و فنی و حرفهای، کسبوکارهای کوچک، آموزش کسبوکار اینترنتی و نوآوری و خلاقیت تعریف شده است.
هادی معماریان با بیان اینکه نوآوران و شرکتهای دانشبنیان نقش کلیدی در حل بحرانهای فراگیر کشور دارند افزود: امروزه شاهدیم که دانشآموختگان دانشگاهها در شرکتهای دانشبنیان دستگاههایی را اختراع میکنند که وابستگی ما را به کشورهای خارجی قطع میکند.
حدود سه هزار دانشجو در پنج مرکز آموزش عالی کاشمر مشغول تحصیل هستند.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.