جمعیت دانشجویی مرکز آموزش عالی کاشمر چهار رقمی شد

مشهد- ایرنا- رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: برای نخستین بار جمعیت دانشجویی فعال مرکز آموزش عالی کاشمر چهاررقمی شد و به عدد هزار و ۶۹ دانشجو رسید.

به گزارش روز پنجشنبه مرکز آموزش عالی کاشمر هادی معماریان افزود: مرکز آموزش عالی کاشمر در سال ۹۰ با ۲۰ دانشجو در رشته مهندسی آب شروع به فعالیت کرد و در سال ۹۲ یک رشته دیگر، در سال ۹۳ رشته مهندسی کامپیوتر و در سال ۹۴ با اضافه شدن دو رشته دیگر در جمع به ۶ رشته رسید.

وی ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر ۱۲۸ دانشجو در سال ۱۳۹۲ داشت. این شمار سال ۱۳۹۶به ۵۶۵ نفر و پارسال به ۸۱۰ دانشجوی فعال رسید.

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: این مرکز آموزشی که در سطح منطقه شناخته شده و شاخص است در پی افزایش مطلوب فعالیتهایش در حوزه‌های آموزش، پژوهش، امور فرهنگی و حتی کارآفرینی و ارتباط با صنعت امسال موفق به کسب آمار هزار و ۶۹ دانشجوی شاغل به تحصیل شده است. 

معماریان افزود: با وجود این موفقیت، وزارت علوم مرکز آموزش عالی کاشمر به خاطر سیاست‌ انقباضی امسال قادر نشد تعداد رشته‌های تحصیلی را از ۶ کدرشته فراتر برده و در جذب هیات علمی و حتی کارمند اداری با محدودیت زیادی مواجه شده است.

وی ادامه داد: گرچه بودجه سالهای ۹۷ و ۹۸ مرکز آموزش عالی کاشمر با تلاش مدیریت آن و کمک نماینده مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی تا حد تقریبا مناسبی افزایش یافت ولی متناسب با افزایش تعداد دانشجویان این مرکز نبوده است.

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: شیب افزایش تعداد دانشجوی مرکز در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۲، ۵۳۲ درصد بوده این درحالی ‌است که شیب افزایش اعتبارات هزینه ای مرکز فقط ۱۷۶ درصد در دوره مشابه بوده است.

معماریان افزود: ظرف سه سال اخیر فعالیت زیادی در حوزه امور اداری، مالی، زیرساختهای اتوماسیون و رفاهی دانشجویان انجام شده است که همگی با استفاده از اعتبارات ابلاغی یا صرفه‌جویی‌هایی بوده که مدیریت مالی و اداری مرکز داشته اند.

وی همچنین به استقبال مردم منطقه از فعالیت مرکز آموزش عالی کاشمر اشاره و بیان کرد: اقبال مردمی نشانگر ظرفیت بالای این مرکز در جذب دانشجویان بومی است. 

او ادامه داد: فعالیت این مرکز، نقش زیادی در صرفه‌جویی هزینه‌ تحصیل فرزندان دانشجوی خانواده‌های به طور عمده محروم و کم‌بضاعت این خطه از جنوب خراسان رضوی دارد.

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: با گسترش فعالیت مرکز آموزش عالی کاشمر نه تنها زمینه مناسبی برای معرفی نیروی کار و ایجاد اشتغال در منطقه ایجاد شده بلکه فعالیت واحدهای وابسته به این مرکز مانند مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز نیز زمینه‌ساز بروز استعدادهای نهفته جوانان شده است. 

معماریان افزود: با توجه به تصویب سند راهبردی، این مرکز در صورت حمایت، توانایی این را خواهد داشت که تعداد رشته‌های خود را متناسب با نیازهای منطقه در افق ۱۴۰۳ به بیش از ۲۰ رشته رسانده و با جذب حداقل ۲۰ عضو هیات علمی دیگر و تملک فضاهای فیزیکی بیشتر زمینه تبدیل شدن به مجتمع آموزش عالی را فراهم کند.

علاوه بر مرکز آموزش عالی کاشمر، پنج واحد آموزش عالی دیگر با سه هزار دانشجو در شهرستان کاشمر فعالیت دارند.

شهرستان ۱۶۵ هزار نفری کاشمر که مرکز آن در فاصله  ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است به نوعی مرکزیت فرهنگی و اقتصادی در منطقه جنوب غرب استان خراسان رضوی محسوب می‌شود و شهرستانهای بردسکن و خلیل‌آباد با مجموع جمعیت ۱۳۰ هزار نفر تا اوایل سال ۱۳۸۲ بخشهایی از شهرستان کاشمر بودند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha