حجتالاسلام محمدعلی نکونام روز چهارشنبه در جلسه برنامهریزی طرح نهضت تعاون و همدلی افزود: در مرحله نخست اجرای طرح کمک به فقرا، نیازمندان و آسیبدیدگان کرونا که به فرمان مقام معظم رهبری از ماه مبارک رمضان آغاز شد، بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال کمک مردمی جمعآوری و بین جامعه هدف توزیع شد.
وی، با اشاره به اجرای مرحله دوم این طرح در قالب نهضت تعاون و همزمان با دهه ولایت گفت: در این طرح نیز بستههای پروئتینی با همکاری قرارگاه حضرت امام و بسیج تهیه و بین جامعه هدف توزیع میشود.
نکونام، به دهه ولایت و دهه اول محرم و دهه آخر صفر به عنوان یک فرصت برای کمکرسانی به نیازمندان و آسیبدیدگان اشاره کرد و گفت: مردم و خیران در این مناسبتها، هزینه نذرهای خود را در اختیار قرارگاه و یا ائمه جمعه قرار دهند تا پس از جمعآوری، کمکها در قالب بستههای معیشتی، کمک هزینه اشتغال و بستههای پروتینی بین خانوادههای نیازمند توزیع شود.
امام جمعه شهرکرد در ادامه به فعال شدن قرارگاه کمک مومنانه در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح کمک به نیازمندان و شناسایی این افراد به خصوص افراد آسیبدیده از کرونا نیاز به یک عزم و اراده گسترده دارد.
وی اظهار داشت: اجرای طرح و رزمایش کمک مومنانه در قالب چهار بخش جمعآوری کمک، شناسایی افراد و توزیع و تلاش برای گسترش در عرصه درمان و تولید ماسک و البسه بوده است که تاکنون در این حوزه استان خوب عمل شده است.
نکونام افزود: در طرح نهضت تعاون و احسان نیز که با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، سپاه، دفاتر ائمه جمعه در شهرستانها و بنیاد برکت اجرا میشود ۱۴۰ تن مواد پروئیننی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال شامل گوشت و مرغ برای اقشار ضعیف، کمدرآمد و آسیبدیده تهیه و توزیع خواهد شد.
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در مرحله نخست رزمایش از میزان کمکهای جمع آوری و توزیع شده در استان ۲۷۰ میلیارد ریال در قالب ۳۰۰ هزار بسته معیشتی و بهداشتی توسط سپاه تهیه و توزیع شده است.
سردار محمدعلی اکبری افزود: اجرای طرح کمک رسانی به نیازمندان در مناسبتهای پیشرو تا پایان ریشهکنی کرونا با یک انسجام خوب ادامه خواهد داشت.
وی به فعال بودن پایگاههای بسیج برای جمعآوری و توزیع این کمکها بین افراد آسیبدیده و نیازمندان شناسایی شده اشاره کرد و گفت: در مراحل بعدی شناسایی افراد نیازمند دیگر در دستورکار قرار دارد.
معاون امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اهمیت بحث تامین ارزاق عمومی در استان و کمک به نیازمندان گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور ذخایر استراتژیک در استان شرایط پایدار دارد.
اللهکرم نصیری افزود: در استان روزانه به بیش از ۷۰ تن مرغ نیاز است که در یک برهه زمانی به دلیل افزایش قیمت مرغ در استانهای همجوار و پایین بودن قیمت مرغ در این استان، بیش از ۲۰۰ تن مرغ کشتار میشد که درصدبالای از این کشتار به استانهای همجوار ارسال میشد.
وی به افزایش نظارت بر بازار اشاره کرد و گفت: کشتار مرغ در حال حاضر در کشتارگاههای استان با افزایش نظارت و بازرسی به ۵۰ تا ۷۰ تن در روز رسیده است که این میزان با توجه به توزیع مرغ منجمد در بازار جوابگوی نیاز است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که باعث بیماری" کووید ۱۹" شده است، در بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.