انور حبیب زاده روز چهارشنبه در جلسه بررسی طرحهای گازرسانی در بوکان افزود: در این شهرستان، تعداد زیادی از روستاها به دلیل عدم ارایه خدمات و برنامهریزی اصولی خالی از سکنه شده و اگر به روستاها توجه میشد، مشکل حاشیهنشینی در بوکان به وجود نمیآمد.
وی با انتقاد از عملکرد شرکت گاز در بوکان اضافه کرد: روند گازرسانی در مناطق روستایی این شهرستان از میانگین استانی کمتر است و این امر میطلبد تلاش برای گازرسانی به روستاهای بوکان شتاب بیشتری بگیرد.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بوکان از کاروان توسعه گاز محروم شده است، اضافه کرد: با منابع گازی که در سطح کشور وجود دارد، این عقب افتادگی قابل قبول نیست و باید با تلاش مسوولان استانی و شهرستانی این امر جبران شود.
چالدران و سردشت کمبرخوردارترین شهرستانهای آذربایجانغربی از لحاظ گازرسانی هستند
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی نیز در این جلسه با بیان اینکه گازرسانی به روستاهای آذربایجانغربی سه برابر شده است، گفت: در سطح استان، شهرستان چالدران در شمال استان و شهرستان سردشت در جنوب استان از کمبرخودارترین شهرستانهای آذربایجانغربی از لحاظ گازرسانی هستند که مهم ترین علت آن بافت کوهستانی آن است.
علیرضا شیخی ادامه داد: هم اکنون ۷۱ درصد از جمعیت روستایی از روستاهای آذربایجانغربی از نعمت گاز بهرهمند هستند و در تلاش هستیم که میزان بهره مندی جمعیت روستایی با تلاش بیشتری با توجه به شرایط اقتصادی دولت شتاب بیشتری بدهیم.
وی در خصوص گازرسانی به شهرهای استان افزود: هم اکنون از مجموع ۴۶ شهر استان کار گازرسانی به ۴۲ شهر انجام شده که از چهار شهر باقی مانده نیز سه شهر در دست اجراست و تنها شهر قطور مانده که درصدد پیمانسپاری آن در آینده هستیم.
سرپرست فرمانداری بوکان گفت: در حال حاضر کار گازرسانی به ۵۸ روستای شهرستان بوکان به اتمام رسیده و گازرسانی به ۵۱ روستا در دست اقدام است که کار برخی از طرحها به کندی پیش میرود.
لقمان خسروپور با بیان اینکه گازرسانیبه ۲۲ روستا نیز آماده پیمانسپاری است، اظهار داشت: علاوه بر این روستاها برخی مراکز صنعتی از جمله کارخانه آسفالت شهرداری، کشتارگاه صنعتی مرغ،کارخانه دام وطیور و کارخانه بازیافت زباله شهرداری نیازدارند که کار گازرسانی برای آنها انجام شود.
بوکان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.