علی دیانتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با فعالیت این واحدهای گلخانهای برای ۴۱ نفر به طور مستقیم و برای ۶۴ نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی شدهاست.
وی افزود: سالانه حدود ۱۱۰ تن انواع سبزی و صیفی، ۳۰۰ هزار شاخه گل، ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ گلدان گل زینتی و نهال در گلخانههای این شهرستان تولید و عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب بیان کرد: همچنین یک واحد گلخانه هیدروپونیک تولید سبزی و صیفی با سطح زیر کشت سه هزار مترمربع و با صرف ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (بصورت پرداخت تسهیلات بانکی) واقع در روستای قرهتپه میاندوآب در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید که با بهرهبرداری از این واحد تولیدی برای چهار نفر به طور مستقیم و برای هفت نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
وی صرفهجویی قابل توجه در مصرف آب، افزایش تعداد برداشتها در سال، افزایش برداشت محصول نسبت به سطح زیر کشت، تعیین زمان بهرهبرداری محصول، قابلیت کنترل آفات و بیماریها، کاهش عوامل خسارتزا و هزینههای کارگری را از مهمترین دلایل اقتصادی برای کشت محصولات گلخانهای برشمرد.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است و سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان ۹۵۰ هزار تُن در آنها تولید می شود.