به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «پیمان فلسفی» با اشاره به تجربه موفق راهاندازی سامانه نرمافزاری صدور گواهی حلال در کشور برزیل به منظور صدور سیستمی مجوزهای تولیدات حلال وارداتی به کشور که نتایج ارزندهای داشته است، گفت: به منظور ایجاد قطب منطقهای و بینالمللی حلال دفتر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تکمیل سامانه یکپارچه حلال جهت ارائه خدمات به کلیه دست اندرکاران نظارت شرعی بر ذبح و صید حلال کرده است.
وی افزود: در این فرایند همه شرکتهای وارد کننده و انجمن مربوطه، کشتارگاه های داخل و خارجی در کشورهای هدف و فرایند مربوط به شناسایی، گزینش، آموزش و اعزام و بکارگیری ناظرین شرعی در داخل و خارج از کشور و بکارگیری ذابحین، گمرکات و مبادی ورودی کشور، صیدگاهها و بنادر و صنایع و مراکز فرآوری محصولات پروتئینی تعریف و به صورت یکپارچه در این سامانه تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
این مقام مسوول اظهارداشت: فاز اول به منظور تسهیل فرایند دریافت مجوز شرعی درخواست کلیه شرکتها از طریق سامانه یکپارچه حلال به آدرس www.hcisys.com و یا در سایت حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به آدرس https://velayat.maj.ir/ با توجه به مراحل زیر در دسترس است :
شرکتها با مراجعه به سامانه حلال به آدرس مورد اشاره در قسمت ثبت نام شرکتهای ایرانی نسبت به تکمیل و بارگذاری اطلاعات درخواستی اقدام و با تکمیل نام کابری و رمز ورود ثبت نام اولیه را به اتمام میرسانند.
نام کاربری کد ملی نماینده شرکت و رمز ورود به انتخاب شرکت، پس از تایید نهایی مدارک و اطلاعات بارگذاری شده توسط دفتر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، شرکتها امکان تکمیل اطلاعات VIP و ثبت آن در سامانه را خواهند داشت.
شرکتها پس از تایید VIP درخواست کد مجوز شرعی (دامی /آبزیان) را در سامانه ثبت و نسبت به دریافت مجوز مربوطه از سامانه حلال اقدام میکنند.
هماهنگیهای لازم جهت اعزام یا معرفی ناظرین شرعی پس از طی مراحل فوق جهت تولید در کشتارگاههای کشورهای هدف به اطلاع شرکتها خواهد رسید.
امیدواریم با اجرای کامل سامانه یکپارچه حلال ضمن تکریم ارباب و رجوع گامی مهم در ایجاد دولت الکترونیک برداشته شود.