به گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « پیمان فلسفی » افزود: برخی کشورها حدود ۳۵ سال که روی صنعت حلال به طور سازمان یافته و با ساختار مشخص سرمایه گذاری میکنند و به عبارت دیگر ۳۵ درصد گردش مالی تجارت حلال را به خود اختصاص داده اند و هر ساله درصدد افزایش این سهم هستند.
وی اضافه کرد: کشور ما هم باید تلاش مضاعفی داشته باشد تا به مزیتهای نسبی این بازار دست یابیم.
مدیرکل دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: صنعت غذای حلال در زندگی مردم جامعه ما جایگاه ویژه ای دارد و با سبک زندگی مردم عجین شده به طوری که حتی در کشورهایی که در آن مسلمانان در اقلیت هستند غذای حلال خواهان دارد.
وی ادامه داد: در دنیا از حدود ۲۵۰ نشان تجاری حلال استفاده می شود که بیانگر آن است که محصول بر اساس استانداردهای حلال تولید شده است.
فلسفی با اشاره به اینکه در کشور ما فقط یک نشان حلال داریم که توسط سازمان ملی استاندارد به تولید کنندگان ارائه می شود گفت: بر اساس قانون برای اخذ نشان حلال باید مراحلی مختلف را طی کرد که اولویت اصلی مربوط به محصولات پروتئینی و گوشتی است.
وی اظهارداشت: در سال ۱۳۸۷ در مجلس قانونی با عنوان نظارتی شرع بر ذبح و صید به تصویب رسید که تمامی مراحل اعطای نشان حالا در آن ذکر شده است.
مدیرکل دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: تمام تولیدات پروتئینی و گوشتی در ایران حلال هستند و نظارت دقیقی روی آنها صورت می گیرد. ارائه نشان حلال پروسه ای میان بخشی است که با همکاری دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد به محصولات اعطا می شود.
وی افزود: چنانچه ما از کشورهای دیگر واردات محصولات پروتئینی داشته باشیم کارشناسان این اداره کل برای نظارت بر اسلامی بودن صید و ذبح به کشورهای مبدا صادرات اعزام می شوند.
نظر شما