مصطفی هنرمندیان روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت انجیر در سطح ۲۰۰ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شدهاست، البته ۸۰ هکتار باغ انجیر دیگر در شهرستان وجود دارد که در سالهای اخیر درختان آنها کاسته شدهاند و هنوز به مرحله ثمردهی نرسیدهاند.
وی افزود: ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول خود هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه ادامه داد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبیهای بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید میشود.
هنرمندیان افزود: انجیر این شهرستان، علاوه بر تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه متوسط تولید انجیر در هر هکتار را ۹ تن برآورد کرد و گفت : پیش بینی میشود میزان تولید امسال این محصول باغی در این شهرستان یک هزار و ۸۰۰ تن باشد، این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ تن انجیر از باغات ایذه برداشت شده بود.
شهرستان ایذه در ۱۸۳ کیلومتری شمال شرق مرکز استان خوزستان واقع شده است که شغل اصلی مردم آن کشاورزی است.