مصطفی هنرمندیان روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت انجیر در سطح ۲۰۰ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شدهاست، البته ۸۰ هکتار باغ انجیر دیگر در شهرستان وجود دارد که در سالهای اخیر درختان آنها کاسته شدهاند و هنوز به مرحله ثمردهی نرسیدهاند.
وی افزود: ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول خود هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه ادامه داد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبیهای بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید میشود.
هنرمندیان افزود: انجیر این شهرستان، علاوه بر تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه متوسط تولید انجیر در هر هکتار را ۹ تن برآورد کرد و گفت : پیش بینی میشود میزان تولید امسال این محصول باغی در این شهرستان یک هزار و ۸۰۰ تن باشد، این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ تن انجیر از باغات ایذه برداشت شده بود.
شهرستان ایذه در ۱۸۳ کیلومتری شمال شرق مرکز استان خوزستان واقع شده است که شغل اصلی مردم آن کشاورزی است.
نظر شما