به گزارش ایرنا ، مهدی حسینی نژاد روز پنجشنبه در جمع رسانهها افزود: یکهزار و ۲۵۰ واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک در استان کرمان وجود دارد که متاسفانه برخی از این واحدها اکنون فعال نیستند.
وی با اشاره به عارضه یابی واحدهای صنعتی اظهار داشت: اینک ۶۴ درصد صنایع مشکل منابع مالی و ۴۳ درصد مشکل بازار فروش دارند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به حمایت بخش دولتی از فعالسازی این واحدها در راستای جهش تولید گفت: با پیگیریهایی انجام شده بخشی از گردش حسابهای بنگاه های اقتصادی بزرگ به استان برگشت و از این محل تسهیلاتی به واحدهای کوچک داده شد.
وی از راکد بودن ۲۵ درصد واحدهای صنعتی استان کرمان خبرداد و گفت: با پیگیریهای انجام شده ۵۰ واحد صنعتی طی سال جاری به چرخه تولید برمی گردند و مشکلات مالی، فقدان بازار بروکراسی اداری و بیمه و تامین اجتماعی از مشکلات واحدهای صنعتی اعلام شده است.
قیمت نان پس از هفت سال در کرمان افزایش یافت
سرپرست معاونت بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه آخرین قیمت مصوب برای نان یارانه ای مربوط به سال ۹۲ بوده گفت: پس از هفت سال قیمت نان در این استان افزایش یافت.
سینا خسروی با بیان اینکه در این مدت نانوایان مشکلات زیادی را متحمل شدند افزود: ادامه این وضعیت می توانست تاثیرات مخربی بر کیفیت و حتی سلامت نان بگذارد.
وی عنوان کرد: در خصوص تغییر قیمت نان یارانه ای در استان کرمان بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان کشور در شهریور ماه ۹۸، مجوز اصلاح قیمت نان در سطح کشور صادر شد که این مصوبه پس از انجام کارشناسی های لازم در استان کرمان اجرایی شد.
سرپرست معاونت بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در پاسخ به این سوال که مرجع رسمی نرخ گذاری و افزایش قیمت نان کجاست؟ بیان داشت: قیمت گذاری نان با سایر کالاها کاملا متفاوت است و مجوز اصلاح قیمت بایستی ابتدا از کارگروه آرد و نان کشور صادر شود و سپس موضوع در استانها با کارشناسی دقیق به تصویب کارگروه تنظیم بازار و کارگروه استانی آرد و نان خواهد رسید .
در پایان صورتجلسه ابلاغ نرخ جدید، با امضای شخص استاندار، رییس سازمان صمت استان، مدیرکل تعزیرات، مدیرکل غله، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان تنظیم و به شهرستانها جهت اجرا ابلاغ خواهد شد که تمامی این موارد در خصوص نرخ اخیر نان رعایت شده است.