معین الدین سعیدی روز دوشنبه در بازدید از قسمتهای مختلف بندرچابهار با تاکید بر احیای سفرهای دریایی از این بندر اظهارداشت: انتظار میرود دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان جهت بهرهمندی از ظرفیت بینظیر ترمینال مسافری دریایی این بندر همکاری لازم را داشته باشند.
وی در بازدید از زیرساختهای ترمینال مسافری بین المللی دریایی بندر چابهار بیان کرد: با توجه به اینکه مدرن ترین ترمینال مسافری دریایی کشور با برخورداری از بروزترین تجهیزات در بندر چابهار ایجاد شده می طلبد که تمامی ارگانهای سیستان و بلوچستان در راستای بهره مندی از این ظرفیت و احیای سفرهای دریایی به مقصد عمان اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند.
نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی همچنین در بازدید از پروژه برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار گفت: این پروژه استراتژیک با پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی در دست اجراست که همت والای مسوولان بندر چابهار در توسعه زیرساختهای این بندر جای تقدیر دارد.
وی بیان کرد: با توجه به پیشرفت مثبت عملیات ساخت برج کنترل ترافیک دریایی بندرچابهار و عزم جدی مسوولان بنادر و دریانوردی در اجرای این پروژه، انتظار میرود که این طرح مهم همچنان فراتر از برنامه زمان بندی پیش برود و هر چه سریعتر به مرحله اجرا برسد، چراکه قرار است به نماد گردشگری چابهار تبدیل شود و از سویی افزایش ضریب ایمنی عملیاتهای دریایی را در پی خواهد داشت.
سعیدی در ادامه از فرآیند ساخت سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی و پروژههای مهم عمرانی بندر شهید بهشتی چابهار بازدید کرد و افزود:انتظار میرود که در راستای توسعه اشتغال در سیستان و بلوچستان، در احداث پروژههای عمرانی این بندر از ظرفیت نیروهای بومی بهرهگیری شود.
وی در بازدید از دایک حفاظت ساحلی جنوب شرقی بندر شهید بهشتی نیز اظهارداشت: بدون تردید این پروژه بزرگ و استراتژیک کمک میکند که شهر چابهار در برابر توفانهای حارهای ایمن شود،
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید با اشاره به ترمینال مسافری بین المللی دریایی بندر چابهار گفت: این پروژه مدرن با تجهیزات پیشرفته به منظور سفرهای بین المللی دریایی در این بندر راه اندازی شد که در ابتدای فعالیت آن، کشتیهای مسافری بین چابهار و مسقط تردد میکردند اما متوقف شد، این در حالیست که وجود ترمینال مسافری دریایی با این مشخصات در سطح کشور کم نظیر است.
بهروز آقایی با اشاره به عملیات ساخت مجهزترین برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار افزود: ساخت این پروژه نیز با هدف ارتقای سطح ایمنی دریانوردی در آبراههای تحت حاکمیت این بندر آغاز شده و فراتر از برنامه زمان بندی در دست انجام است.
وی ادامه داد: برج کنترل ترافیک دریایی بندرچابهار به دلیل پتانسیل مکانی و قرارگیری روی زمین مرتفع، قرار است به بلندترین ساختمان برج کنترل دریایی در کل بنادر کشور تبدیل شود و به دلیل موقعیت استراتژیک این بندر و پیچیدگیهای عملیاتی میتواند به عنوان نماد بنادر و دریانوردی کشور و نماد گردشگری شهر بندری چابهار جایگاه ویژهای را ازآن خود کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به عملیات بویه گذاری در بندرچابهار گفت: جانمایی بویهها در این بندر با بهرهگیری از تولیدات داخلی و با تکیه بر توان عملیاتی نیروها و شناورهای ملکی بندر در راستای تامین ایمنی آبراهها و ورود و خروج ایمن کشتیهای با آبخور بالا انجام شده است.
وی با اشاره به ایجاد فرصت اشتغال برای نیروهای بومی در پروژههای عمرانی بندر چابهار اظهارداشت: پروژه سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بندر شهید بهشتی چابهار با هدف افزایش ظرفیت پهلودهی کشتیهای حامل کالاهای اساسی و ظرفیت نگهداری و انبار این کالاها با بهرهمندی از توان ۱۰۰ درصدی نیروهای داخلی و بومی منطقه در دست ساخت است.