صفیه محمودزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه در سه مقطع در آذربایجان غربی با همراهی بانوان بسیجی از امروز آغاز شده است.
وی بیان کرد: ۱۵ هزار و ۴۲۲ بسته در مرحله اول رزمایش در فاصله عید غدیر تا قربان توزیع شد و در مرحله دوم ۱۶ هزار بسته در ۲ مقطع زمانی تا عاشورای حسینی توزیع میشود.
مسوول جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجانغربی ادامه داد: ۱۵ هزار بسته نیز در مقطع سوم زمانی و مصادف با اربعین حسینی در این استان توزیع میشود.
محمودزاده با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار در اولویت دریافت این بسته های مومنانه هستند، اظهار داشت: ارزش ریالی هر بسته ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است.
وی ادامه داد: این نهاد انقلابی از همان نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا وارد عرصه عمل شده و ستاد پشتیبانی خواهران را تشکیل داده است و در این راستا طی نخستین مرحله از اجرای رزمایش، ۳۰ کارگاه تولید ماسک راهاندازی شد و ۴۰۰ خیاط نیز ساماندهی شدند تا ملزومات بهداشتی مورد نیاز از جمله ماسک، گان و آستین یک بار مصرف تولید کنند.
مسوول جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجانغربی بیان کرد: در نخستین مرحله از رزمایش کمک مومنانه، ۲۲۵ هزار و ۴۸۰ عدد ماسک دوخته شد و همچنین به دنبال اعلام نیاز سازمان انتقال خون نسبت به این موضوع، زنان انقلابی استان وارد میدان عمل شده و اقدام به اهدای خون کردند.
محمودزاده اضافه کرد: در نخستین مرحله از رزمایش کمک مومنانه علاوه بربسته های معیشتی ۲۰۰ میلیون تومان کمک نقدی با همت خیران جمع آوری شد که همین منبع مالی نیز برای تهیه بستههای غذایی و بهداشتی صرف شده و در بین زنان بیسرپرست و بدسرپرست توزیع شده است.
وی به سایر اقدامات انجام گرفته در مرحله نخست این رزمایش اشاره کرد و افزود: پرداخت وام قرضالحسنه به بانوان نیازمند، سازماندهی ۸۰ نفر مشاور اسلامی برای تقویت روحیه بیماران کرونایی بهبودیافته، خریداری یک منزل مسکونی برای یک زن سرپرست خانوار، حمایت مالی از بیمار ان سرطانی از اقدامات بانوان بسیجی در ایام کرونایی بود که همچنان استمرار دارد.
وی با اشاره به جمع آوری نذورات مردمی ویژه محرم گفت: تهیه بسته معیشتی، لوازم تحریر، توزیع کارت هدیه و اطعام نیازمندان از مصداقهای فعالیت در مرحله دوم رزمایش به شمار میرود.
با هدف کمک به نیازمندان در لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، ستادهای کمک مومنانه در سراسر کشور راهاندازی شده است که در مرحله اول این کمک ها ۲۰۰ هزار بسته در بین خانواده های استان در اول ماه مبارک رمضان توزیع شد.
رویکرد اصلی دولت پس از مهار اپیدمی کرونا به وضوح "حفظ جان مردم به طور همزمان در مقابل کرونا و آثار سوء اقتصادی ناشی از آن است" و در حقیقت دولت سیاست سلامتمحور را دنبال میکند.
این سیاست سلامتمحور علاوه بر نظام پویای بهداشت و سلامت به پایههای قوی اقتصادی برای حفظ زندگی چند دهک پایین جامعه نیازمند است و این به معنی ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد است.
از سوی دیگر نیز ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد و اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند فیزیکی بر اساس همین سیاست سلامتمحور هم به جهش در تولید سرمایه اجتماعی و میزان مشارکتپذیری مردم وابسته است.