به گزارش خبرنگار ایرنا ، علیرضا سعدی پور روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به دغدغه والدین در باره مطلع نبودن از نحوه تشکیل کلاس درس فرزندانشان گفت : شیوه برگزاری کلاس های درس در اختیار شورای مدارس با همراهی انجمن اولیا قرار دادیم که در این مورد تصمیم نهایی را خواهند گرفت.
برخی از خانواده های دانش آموزان مازندرانی طی چند روز گذشته از اظهارات وزیر آموزش و پرورش مبنی بر این که هیچ مدرسه ای در کشور از آغاز سال تحصیلی جدید تعطیل نخواهد بود ، اینگونه برداشت کردند که دانش آموزان باید حضور فیزیکی در مدرسه داشته باشند. این برداشت با توجه به وضعیت قرمز کرونایی استان مازندران سبب نگرانی خانواده ها شده بود.
علیرضا سعدی پور گفت : آنچه از اظهارات وزیر آموزش و پرورش برداشت شده درست نیست چون تاکید وزیر در مورد باز بودن مدارس در هر شرایط کرونایی ارتباطی به شیوه برگزاری کلاس های درس ندارد.
وی توضیح داد : باز بودن مدارس یک تکلیف قانونی و اجتناب ناپذیر است چون مدیران و معاونان مدارس باید در مدرسه حضور یابند و پاسخگوی مسایل و مشکلات آموزشی و غیرآموزشی مرتبط با مدرسه به والدین و معلمان باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت : برگزاری کلاس های درس مازندران در مدارسی که زیر ۵۰ نفر دانش آموز دارند حضوری تعیین شده و برای بقیه مدارس هم شورای هر مدرسه تصمیم خواهد گرفت.
وی افزود : آموزش و تعلیم و تربیت تعطیل ناپذیر است و در صورت تعطیلی آموزش حضوری ، آموزش در بسترهای دیگر بخصوص فضای مجازی ادامه خواهد داشت.
تغییر دوره زمانی آموزش
سعدی پور همچنین با اعلام این که آموزش حضوری هم مانند سابق نخواهد بود ، گفت: زمان آموزش حضوری برای دانش آموزان اول ابتدایی ۲۵ دقیقه ، پایه دوم تا ششم ۳۰ دقیقه و متوسطه اول و دوم حداکثر ۳۵ دقیقه تعیین شده است.
وی برگزاری کلاسهای حضوری را اولویت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود : اما بر اساس بحران پیش آمده مجبوریم اغلب کلاس ها را در بستر فضای مجازی بخصوص شبکه آموزش دانش آموزی یا شاد برگزار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به سه یا ۲ شیفته کردن مدارس پر جمعیت نیز اشاره کرد و گفت : بزودی شیوه نامه برگزاری کلاس ها برای استان مازندران اعلام می شود ، اما باز هم تصمیم گیری درمورد حضور فیزیکی دانش آموز در مدرسه بر عهده والدین و شورای مدارس است.
ملاک آموزش مجازی شبکه شاد است
سعدی پور همچنین در مورد دغدغه والدین نسبت به آسیبهای اجتماعی موجود در فضای مجازی و گوشی های هوشمند ، گفت : ملاک فضای آموزشی برای دستگاه تعلیم و تربیت شبکه آموزشی " شاد" است و حضوردر دیگر پیام رسانها توجیه پذیر نیست.
وی با بیان اینکه شبکه شاد کاملا آماده برگزاری کلاسهای مجازی است، افزود: اما منعی برای حضور تعاملی دانشآموزان با معلمان در دیگر پیام رسانها وجود ندارد ولی این مساله نیازمند مدیریت بهتر والدین است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر این که از روز شنبه تمامی مدارس استان باز خواهد بود ، گفت : اما اینکه نوع برگزاری کلاس ها به چه صورت است به تعامل و تصمیم گیری والدین با شورای مدرسه بستگی دارد.
وی همچنین به آموزش تلویزیونی هم به عنوان مکمل در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و اظهار داشت : با شبکه تبرستان برای برگزاری کلاس های درس در ساعاتی مشخص همانگ شده که برای این منظور محتوای آموزشی تولید و برای دانش آموزان ارائه می شود.
سعدی پور وجود معایب و کاستی ها را در برگزاری سال تحصیلی کرونایی اجتناب ناپذیر دانست و افزود: والدین برای سال تحصیلی جدید نقش موثر و حساسی را بر عهده دارند.
آموزش و پرورش مازندران پیشتر اعلام کرده بود که مدارس با جمعیت کمتر از ۵۰ دانش آموز به صورت حضوری است که شامل ۵۳۳ مدرسه استان می شود.