فرهاد رئیسی شامگاه شنبه در نشست علنی شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: برای تحقق این برنامه، مجموعه مدیریت شهری آماده با شرکت آب و فاضلاب استان است.
وی افزود: هماکنون چهار حلقه چاه تامین آب مورد نیاز فضای سبز شهرکرد به طور کامل خشک شده و آبیاری فضای سبز کنونی را با مشکل مواجه کرده است.
رئیسی تصریح کرد: در همین راستا کمیتهای کارشناسی در شهرداری شهرکرد تشکیل و روند علمی و عملیاتی انتقال و استفاده از پساب فاضلاب برای آبیاری فضای سبز شهرکرد را بررسی و نتیجه را به شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری اعلام کنند.
وی با اشاره به اعتراضهای شهروندان در خصوص طولانی شدن روند ترمیم حفاریهای شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در شهرکرد یادآور شد: شهرداری با تشکیل یک کارگروه این موضوع را بررسی و روند ترمیم حفاریها در سطح شهر را به کوتاهترین زمان ممکن برساند.
رئیسی اظهار داشت: شورای شهر شهرکرد از شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری درخواست دارد نسبت به تکمیل شبکه جمعآوری فاضلاب ناحیه غرب شهرکرد به طول یکهزار و ۵۰۰ متر اقدام کند.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری نیز گفت: درآمد سال گذشته از محل تبصره ۳ برای توسعه و تکمیل شبکههای جمعآوری فاضلاب در شهرکرد ۱۸ میلیارد ریال و هزینههای انجام شده در این بخش ۳۲ میلیارد ریال بوده است.
محمد ترابیان تاکید کرد: سال گذشته برای اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب ناحیه غرب شهرکرد ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است و امسال نیز برای تکمیل این طرح ۴۰ میلیارد ریال دیگر اختصاص یافت.
وی افزود: نظریه حفر چاه برای تامین آب آشامیدنی صحیح و مورد تایید نیست و هزینه رساندن هر مترمکعب آب آشامیدنی به منزل شهروندان ۱۵ هزار ریال و هزینه پرداختی از سوی مردم تنها چهار هزار ریال است.
ترابیان یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای اجرای طرح انتقال و استفاده از پساب فاضلاب در فضای سبز شهرکرد براساس تفاهمنامه سال ۱۳۹۶ این شرکت با شهرداری مرکز استان اقدام میکند.
به گزارش ایرنا، شهرکرد به عنوان مرکز چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.