به گزارش ایرنا، فرهاد پیرمحمدی شامگاه یکشنبه در یکصد و نود و پنجمین نشست علنی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: برای این تعداد کنتور حداقل ۶ میلیارد ریال هزینه میشود.
وی افزود: از این میزان هزینه یکهزار کنتور به ارزش ۳ میلیارد ریال با مصوبه شورای اسلامی شهرکرد و از محل تبصره ۳ شهرداری و بقیه از محل اعتبارات شرکت آب و فاضلاب شهری شهرستان شهرکرد تامین و هزینه خواهد شد.
پیرمحمدی تصریح کرد: این اقدام با هدف مشخص شدن میزان واقعی مصرف، جلوگیری از هدررفت آب و افزایش رفاه عمومی شهروندان شهرکردی صورت میگیرد.
وی یادآور شد: البته در شهرکرد حدود ۵ هزار مشترک دارای کنتور آب اشکالدار وجود دارد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: بسیاری از شبکههای آب آشامیدنی مرکز چهارمحال و بختیاری فرسوده است.
حیدر علیپور دهکردی تاکید کرد: این میزان فرسودگی باعث تخریب آسفالت و زیرساختهای شهری میشود.
وی اظهار داشت: نوسازی شبکه فرسوده انتقال آب آشامیدنی هزینه کمتری نسبت به ترمیمهای پی در پی این شبکه دارد.
عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: سالانه افزونبر ۱۰ میلیون مترمکعب آب از دشت شهرکرد خارج و تنها ۲ میلیون متر مکعب آن برای آشامیدن مصرف و بقیه به تصفیهخانه بهرامآباد هدایت میشود.
حمید فتحاللهی دهکردی تصریح کرد: این در حالی است که دشت شهرکرد هماینک آخرین نفسهای خود را میکشد.
وی افزود: تکمیل و بهرهبرداری سریعتر طرح انتقال آب بن به بروجن نقش مهمی در احیاء و حفظ دشت شهرکرد دارد.
عضو دیگر شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: حفر چاههای جذبی در ساختمانهای مسکونی با هدف مهار روانآبها نقش اساسی در تغذیه سفرههای زیرزمینی ایفا میکند.
طیبه شریفی تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهرکرد بارها برای اجرایی و اجباری شدن این طرح در ساختمانهای مسکونی مرکز چهارمحال و بختیاری تذکر دادهاند اما هنوز محقق نشده است.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: شرکت آب و فاضلاب شهری اتصالات مورد نیاز برای افتتاح شبکه جمعآوری فاضلاب ناحیه غرب مرکز چهارمحال و بختیاری را تهیه و تامین کنند.
فرهاد رئیسی دهکردی تصریح کرد: رساندن آب کوهرنگ به منابع تامین آب آشامیدنی ناحیه غرب شهرکرد هم به طور جدی در دستور کار شرکت آب و فاضلاب شهری قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، شهرکرد به عنان مرکز چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
۷۳۶۲/۲۰۹۷
نظر شما