عزیز براندیش عصر یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد یکهزار و ۸۶۰ کودک در حوزه روستایی و ۲هزار و ۱۶۸ کودک در سطح شهری هستند.
وی عنوان کرد: با اجرای این طرح کودکان مشکوک به اختلالات بینایی غربال شده و پس از تشخیص قطعی تحت درمان به موقع قرار میگیرند.
رییس بهزیستی بندرخمیر با بیان اینکه اجرای طرح غربالگری تنبلی چشم با تمهیدات کرونایی انجام میشود، اظهار کرد: امسال طرح غربالگری تنبلی چشم تنها به وسیله دستگاه انجام میشود و علت آن نیز سرعت بخشی در انجام غربالگری و به حداقل رساندن حضور کودک در مراکز و همچنین تماس کمتر بین کودک با فرد غربالگر است.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در خمیر توسط بهزیستی و با همکاری بخشداری ها، شهرداریها، شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش صورت خواهد گرفت.
براندیش گفت: در سال گذشته همه کودکان ۳ تا ۶ سال در خمیر مورد غربالگری قرار گرفتند که ۲۷۰ کودک مشکوک به تنبلی چشم شناسایی و پس از معاینه تخصصی ۱۰۸ نفر آنان عینک دریافت نموده و ۲ نفر نیز مورد عمل جراحی قرارگرفتهاند.
رییس بهزیستی بندرخمیر اضافه کرد: روند درمان این کودکان توسط سازمان بهزیستی درحال پیگیری است.
تنبلی چشم نوعی اختلال بینایی است که با درمان به موقع و تشخیص زودهنگام از کم بینایی و نابینایی کودک جلوگیری میکند.
عارضه تنبلی چشم در سن پایین براحتی قابل کنترل و درمان بوده و در صورت عدم درمان در بزرگسالی فرد را با مشکلات زیادی و حتی نابینایی مواجه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
بندرعباس- ایرنا- رییس بهزیستی بندرخمیر گفت:در سالجاری تعداد چهار و ۲۸ کودک ۳ تا ۶ ساله در این شهرستان مورد غربالگری بینایی قرار میگیرند.