دکتر عادل سپهر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعضای هیات علمی میتوانند پاسخگویی، مشاوره و راهنمایی دانشجویان مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را به صورت غیر حضوری و از طریق درگاه اتاق گفت و گوی الکترونیکی عضو هیأت علمی (Vroom) انجام دهند.
وی ادامه داد: اعضای هیات علمی باید زمان حضور خود در دانشگاه و همچنین آدرس اتاق گفت و گوی خود را تا پنجم مهر ماه در پرتال شخصی ثبت و همچنین در پشت اتاق کار خود نصب نمایند.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی گفت: همچنین هیأت رییسه این دانشگاه در خصوص ارائه دروس عملی و آزمایشگاهی مصوباتی داشته که فعالیت علمی دانشجویان نیز به بهترین شکل ممکن ادامه یابد.
وی افزود: دانشجویان میتوانند فعالیتهای عملی و آزمایشگاهی را که به هیچ عنوان قابلیت ارائه و برگزاری به شیوه مجازی ندارند با رعایت پروتکلهای بهداشتی و به صورت فشرده در کوتاه ترین زمان ممکن، بدون ایجاد ازدحام در آغاز نیمسال جدید انجام دهند.
دکتر سپهر ادامه داد: همچنین با توجه به ناتمام ماندن برخی از دروس عملی و آزمایشگاهی از نیمسال گذشته، با هماهنگیهای لازم امکان برگزاری این کلاسها در روزهای پنجشنبه فراهم است.
وی گفت: دانشجویان متقاضی امکانات خوابگاهی نیز باید درخواست خود را برای بررسی حداکثر تا ۲۹ شهریور به معاونت آموزشی دانشکده خود ارسال کنند.
رییس روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، مراسم بازگشایی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت نمادین در روز ۲۹ شهریور برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این مراسم با حضور تعداد محدودی از استادان و کارکنان دانشگاه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در محوطه باز دانشگاه انجام میشود و امکان استفاده از این برنامه به صورت غیرحضوری و مجازی نیز وجود دارد.
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین مرکز آموزش عالی دیرقدمت ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز در گستره ۳۰۰ هکتاری با برخورداری از ۱۳ خوابگاه دانشجویی، امکانات رفاهی و خدماتی ۲۵ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در ۱۳ دانشکده و هفت پژوهشکده دارد.
همچنین افزون بر ۸۰۰ عضو هیات علمی در قالب ۶۰ گروه آموزشی دانشگاه فردوسی مشغول تدریس هستند.
دانشگاه فردوسی مشهد براساس نظام رتبهبندی "لایدن ۲۰۱۹" با رتبه ۴۷۰ در زمره ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد.