تهران – ایرنا – امام جمعه دماوند با بیان اینکه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در دماوند باعث ایجاد مسائل اجتماعی و نارضایتی می‌شود، گفت: باید طرح جامع برای ساماندهی این مهم داشت و تصمیم گیری ها جامع و کامل باشد.

به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه جلسه قرارگاهی ائمه جمعه شرق استان تهران با حضور  مدیر کل دادگستری استان تهران، روسای دادگستری، فرمانداران، شهرداران، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شرق استان تهران در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند در این نشست ضمن خیرمقدم گویی، با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه در مبارزه با فساد و احقاق حقوق مردم مایه امید مردم است، اظهار داشت: باید انتقادات و گله‌مندی‌های مردمی توسط مسئولان بدون رودربایستی و صریح به نیت حل مشکلات مردم و رضای خدا بیان شوند.

وی با اشاره به اینکه مسائلی که نقد و بررسی می‌شود باید در جهت حمایت از نظام و مردم و تحقق آرمان‌های اسلامی باشد، افزود: یکی از موضوعات مورد توجه در منطقه ساخت و سازهای غیرمجاز است که از گذشته تاکنون انجام شده و اکنون تخریب آنها باعث ایجاد مسائل اجتماعی خاصی می‌شود.

این مسئول با تاکید براینکه باید عواقب این نارضایتی‌ها را دید، گفت: در سلسه این ساخت و سازها ممکن است برخی نفع‌هایی برده باشند.

امام جمعه دماوند تصریح کرد: منفعت از ساخت و سازها دو جنبه دارد؛ ممکن است فردی یک سرپناه کوچکی ساخته باشد تا از آب و هوای منطقه استفاده کند از جنبه دیگر ممکن است یک باند یا تیم زمین‌های بزرگی را خریداری و آنها را تقسیم بندی کنند و برای ویلاسازی و شهرک سازی بفروشند.  

حجت الاسلام فتاح دماوندی یادآور شد: نباید همه را به یک تیغ زد و باید هم حقوق دولت و هم حقوق مردم حفظ شود چراکه درکنار کمبود امکانات در نهادهای متولی جهت برخورد با ساخت و سازها، درکنار رعایت قانون باید تبعات تخریب را مدنظر قرارداد و باید طرحی جامع در این خصوص ایجاد کرد تا اعتماد عمومی مردم بالا رود.

اجرای قانون باید با رضایت مردم همراه باشد

مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند نیز در این نشست اظهار داشت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و همدلی سه قوه قضاییه، مجریه و مقننه در زیر پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) می‌تواند کشور عزیزمان را همچون گذشته در قله افتخار حفظ کند.

وی ادامه داد: ما در طول چهل سال گذشته راه سختی را پیموده ایم، در دوران انقلاب و بعد از آن، جوانان، مردان و زنان ما روزگار سختی را پیمودند و امروز در قله افتخار هستند.

فرماندار دماوند بیان داشت: در گذشته شرایطی را تجربه کردیم و امروز بسیاری از مدیران وارث اتفاقاتی هستند که در طول چهل سال گذشته در منطقه رخ داده است؛ ما کار سنگینی بر عهده داریم تا بتوانیم مشکلات گذشته را ساماندهی کرده و برنامه‌ای برای آینده داشته باشیم.

حیدری با اشاره به اینکه دستگاه قضا با تمام توان در کنار دولت حضور داشته و با همدلی و اقتدار، موضوعات مختلف را پیش بردند، گفت: قطع به یقین با توجه به پرونده‌های مورد بررسی در دستگاه قضایی، نگاه کارشناسی در حوزه قوه قضائیه می‌تواند نسبت به دیگر حوزه‌ها دقیق‌تر باشد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اگر پاشنه آشیل‌های شهرستان توسط نخبگان دستگاه قضا مورد بررسی قرار گیرد، می‌توانیم نسخه جدیدی برای بیماری تصرفات و تغییر کاربری‌ها در این مناطق داشته باشیم.

نماینده عالی دولت در دماوند افزود: ما نمیتوانیم با شرایط و قوانین ۳۰ سال گذشته برای مدیریت منطقه اقدام کنیم، چرا که شرایط با گذشته بسیار متفاوت است و تقاضاها و شرایط اقتصادی متفاوت شده و پتانسیل هر شهرستان در علم مدیریت بر اساس مدیریت و پتانسیل منطقه تعریف می‌شود.

فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: اگر این بررسی‌ها به نتیجه مطلوب برسد، قطع به یقین بار مشکلات بر دوش دستگاه قضا و دولت کاسته خواهد شد؛ از این رو موضوع در مرکز پژوهش های دستگاه قضایی به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: ما در دوران تحریم ناجوانمردانه و کرونا هستیم که شرایط اقتصادی و فشار بر مردم بیشتر شده و مردم سعه صدر گذشته را ندارند، ما مدیران در حوزه های مختلف باید با اقتدار به دنبال رضایت مردم باشیم.

این مسئول با اشاره به اینکه امیدواریم با پشت سر گذاشتن دوران کرونا و شکست تحریم، بتوانیم نفس جدیدی به کالبد دولت بدهیم، یادآور شد: اجرای قانون باید با تدابیری انجام شود که با نارضایتی مواجه نشویم و این دوران سخت را با همکاری یکدیگر بگذرانیم.

شهرستان دماوند از جمله شهرستان های استان تهران است که در ۴۵ کیلومتری پایتخت قرار دارد.