قاسمعلی خدابنده روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق این دستورالعمل مدیریت و گردانندگی مدارس خرید خدمات آموزشی دیگر با موسس این مدارس نبوده و به صورت مستقیم از سوی آموزش و پرورش انجام و دولتی باقی میماند.
وی ادامه داد:در این میان تامین نیاز نیروی آموزشی مجرب و آموزشدیده بر عهده موسس مدرسه خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت:همچنین برای موسسان مدارس خرید خدمات آموزشی شرایط جدیدی تعریف شده است که مهمترین آن این است که موسس این مدارس باید شخصیت حقوقی و دارای جنبه حقوقی باشد و دیگر اشخاص حقیقی نمیتوانند به تنهایی اقدام به ارائه درخواست کنند.
خدابنده افزود: بنابراین نیروهای آموزشی نیز باید قرارداد خود را با شرکتهای حقوقی ببندند و سپس در مدارس این بخش به ارائه خدمات آموزشی بپردازند.
وی ادامه داد: همچون گذشته بیمه این نیروها معادل ۲۴ ساعت تدریس در هفته میباشد.
او با بیان این که هم اکنون پنج هزار معلم در قالب طرح خرید خدمات آموزشی در این استان بیش از ۸۳ هزار دانشآموز را زیرپوشش خدمات آموزشی دارند اضافه کرد: هیچ گونه تعدیل نیرویی در این زمینه انجام نمیشود و صرفا مدل مدیریت مدارس در این بخش تغییر کرده است.
بر اساس برنامه ششم توسعه، آموزش و پرورش در جهت ارتقای کیفیت، عدالت آموزشی و بهرهوری میتواند نسبت به خرید خدمات آموزشی از بخش خصوصی و تعاونی اقدام کند. در این طرح که با عنوان "خرید خدمات آموزشی" در سالهای اخیر اجرا میشود، موسس این گونه مدارس با دریافت سرانه آموزشی، دانشآموزان را که اغلب در مناطق محروم تحصیل میکنند، تحت آموزشهای رسمی دورههای تحصیلی قرار میدهد و آموزش و پرورش هزینههای مربوط به هر دانشآموز را به موسس بخش خصوصی پرداخت میکند و تمام هزینههای آموزش از جمله پرداخت حقوق معلمان بر عهده بخش خصوصی است.