دکتر علی یوسفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در اولین دوره این رشته ۶ دانشجوی دکترای تخصصی پذیرفته شدند.
وی ادامه داد: دانشجویان رشته طب سوزنی از بین پزشکان عمومی انتخاب میشوند و باید در آزمون سراسری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمره قبولی در رشته طب سوزنی را کسب کنند.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آموزش دانشجویان گروه طب سوزنی به دو شکل تئوری و عملی ارائه خواهد شد و علاوه براین آموزش بالینی دانشجویان نیز در درمانگاه طب سوزنی بیمارستان امام رضا (ع) انجام خواهد شد.
وی افزود: دورههای آموزشی رشته طب سوزنی طبق مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دوجانبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه میشود.
یوسفی ادامه داد: دانشجویان در این دوره آموزشی چهار ساله با مبانی طب چینی و نحوه استفاده از طب سوزنی در درمان بیماری های رایج آشنا میشوند.
وی گفت: طب سوزنی در درمان بسیاری از بیماریها بویژه میگرن، انواع دردهای عضلانی و اختلالات گوارشی، ترک اعتیاد، کاهش اشتها و بیماریهای عمومی بدن اثربخش میباشد.
دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است و در این مدت بیش از ۱۰ دوره پذیرش دانشجو در این دانشکده انجام شده است.