غلامرضا بابایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این میزان سرمایه گذاری در حال حاضر ۳۱۷ واحد صنایع تبدیلی در آذربایجان غربی فعالیت می کند.
وی اضافه کرد: این واحدها در زمینههای مختلف از جمله آرد گندم، قند، انواع میوه و آب میوه و نوشیدنی، مرغ، کنسانتره خوراک دام، انواع پوره میوه و سبزیجات، انواع شکلات و کمپوت فعالیت دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین مزیتهای این استان در بحث توسعه صنایع تبدیلی هم مرز بودن با سه کشور خارجی است، اظهار داشت: این مزیت میتواند در امر صادرات بسیار تسهیل بخش بوده و بازار خوبی برای محصولات این واحدهای تولیدی باشد.
وی اضافه کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشاورزی یکی از موضوعات مرتبط با غذا، کشاورزی و صنایع وابسته به آن را شامل میشود که همیشه در محافل اقتصادی مهم بوده است.
بابایی گفت: با توجه به شرایط بسیار مناسب این استان در صنایع تبدیلی با پرداخت تسهیلات لازم به واحدهای فعال برای بازسازی و بهروزرسانی ماشینآلات موجود و قرار دادن سرمایه در گردش کافی به آنها قادر خواهد بود در مدت زمان کوتاهی این استان را با جهش بزرگی در این بخش مواجه سازد.
وی افزود: عمده صنایع آذربایجانغربی در بخش صنـایع تبدیلی میوه، مواد غذایی و کانی غیر فلزی متمرکز شده است.
وی اضافه کرد: سالانه حدود ۷۷ میلیون تن انواع محصولات تبدیلی در آذربایجان غربی تولید شده و ۱۵ هزار و ۴۴۷ نفر از جوانان استان در این بخش فعال هستند.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استان های کم برخوردار کشور به شمار می رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوین اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید آغاز شد.