آیت الله «قربانعلی درینجفآبادی» در این پیام که نسخهای از آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آورده است: ضرورت برنامه و هدف داشتن، یکی از مسائل مهم به ویژه برای طلاب جوان و اساتید حوزه است.
وی افزوده است: طلاب باید دارای برنامه و اهداف مشخص باشند و آگاهانه و عالمانه این مسیر نورانی را انتخاب کرده تا فردا پشیمان نشوند و برای آینده با امید و سختکوشی مجاهدت نمایند و هرگز دچار ضعف و یاس و بدبینی نشده و از رنجها، درس مقاومت و گنج سعادت تحصیل کرده و برای آیندهای امیدبخش تدبیر نمایند.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: تکلیفمداری و کار برای خداوند متعال؛ اساس برنامهها است و کارها باید تکلیف الهی و پاسداری و صیانت از نوامیس آسمانی و قرآن کریم و عترت نبی اکرم(ص) و اهتمام به امور مسلمانان باشد زیرا وقتی کارها بر اساس وظیفه شناسی و انجام تکلیف الهی باشد انسان در هر حال خشنود است و رنجها او را از هدف باز نمیدارند و سختیها او را از پا در نمیآورد و تمام وجودش غرق در عشق به خداوند متعال و فداکاری در راه اسلام و اهل بیت(ع) و وقف هدایت و مجاهدت همه جانبه در راه خدا است.
امام جمعه اراک در بخش دیگری از این پیام آورده است: موضوع بسیار مهم جهاد همه جانبه و مستمر در راه تحقق آرمانهای اسلامی و عزت و سربلندی اسلام و مسلمین و مقابله و مبارزه با کفر و استکبار و صهیونیست و ارتجاع است و سربازان اردوگاه امام عصر(عج) باید با همت بلند برای پیروزی آرمانها و شکست اغیار و ایادی کفار و منافقان کوشا باشند و در این راه با عظمت بر خداوند توکل نمایند که خداوند منان مومنان را نصرت خواهد فرمود.
آیت الله درینجفآبادی در این پیام آورده است: نظم و انضباط یکی از رمزهای موفقیت انسانها در تمامی کارهای دنیا و آخرت است و استفاده مطلوب و بهینه از وقت، از دست ندادن فرصتها و بهرهمندی لازم از تمامی موقعیتها، ظرفیت ها استعداد و امکانات شرط لازم برای توفیق در تحصیل علم و ایمان و تقوا و فتح قلههای معارف الهی است که امید است همه در این عرصه ها موفق باشیم.
در ادامه این پیام آمده است: امسال موضوع کرونا نیز بر آفات و موانع تحصیل علم و معرف افزوده شده که باید با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و همت بلند اساتید و طلاب عزیز و تلاش مضاعف در محیط خانه و مدرسه و استفاده از فضای مجازی و مراقبتهای لازم از آن با توکل بر خداوند متعال عبور نمایند.
امام جمعه اراک در این پیام تاکید کرده است: موضوع تحصیل علوم و معارف اسلامی برای برادران و خواهران گرامی یک رسالت ارزشمند و خداپسندی است که امید است در سایه عنایات ولی عصر(عج) و مجاهدت اساتید و طلاب عزیز با حسن وجه تدبیر شود و با غنیمت شمردن فرصتها و عمر و تلاش عزیزان شاهد توفیقات الهی و فتح قلههای معرفت و خشنودی قلب مطهر حضرت بقیهالله و پیروزی اسلام و مسلمانان باشیم.
بیش از پنج هزار طلبه برادر و خواهر در ۳۳ حوزه علمیه استان مرکزی تحصیل میکنند.