برهان صلواتی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات در ۲ بخش شامل ۶۰۸ طرح به میزان ۴۵ میلیارد و ۳۰ میلیون ریال به صورت متقاضیان مستقل و ۲۴ طرح به میزان ۱۱ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: در این استان طی نیمه نخست امسال ۶۶۷ طرح مشاغل خانگی برای دریافت ۶۰ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال به بانکهای عامل معرفی شدند که شامل ۶۴۱ طرح مستقل و ۲۶ طرح پشتیبان بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: همچنین امسال این اداره کل بر نحوه فعالیت حدود یک هزار مورد پروانه صادره در ارتباط با اشتغال در حوزه مشاغل خانگی نیز نظارت داشته است.
صلواتی با اشاره به انجام فرایند ثبت نام متقاضیان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به عنوان یکی از طرحهای حمایتی دولت افزود: این استان سهم ۴۰۰ نفری از اجرای این طرح در سال جاری دارد.
وی تاکید کرد: این اداره کل با همکاری جهاد دانشگاهی طی چند سال گذشته موفق شد در سه مرحله از برگزاری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار و ۶۰۷ نفر را با استفاده از مزایای این طرح صاحب شغل کرده و وارد بازار کار کند.
امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب میشوند و قابلیت انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن ها می شود، که از جمله می توان به ایجاد توازن بین مسوولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده اشاره کرد.
متقاضیان مشاغل خانگی لازم است متناسب با نوع فعالیت مورد نظر خود در یکی از بخشهای مستقل، تحت پوشش و پشتیبان انجام دهند و باید از مهارت و تخصص کافی جهت انجام شغل خانگی مورد نظر برخوردار باشند.