برهان صلواتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اداره کل با همکاری جهاد دانشگاهی طی چند سال گذشته موفق شد در سه مرحله از برگزاری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار و ۶۰۷ نفر را با استفاده از مزایای این طرح صاحب شغل کرده و وارد بازار کار کند.
وی اضافه کرد: امسال نیز ثبت نام متقاضیان آموزش مهارتهای مشاغل خانگی در قالب این طرح ملی از دهه اول شهریور سال جاری آغاز شد و تا پایان دهه اول مهر ادامه دارد که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر دارد با دستگاه همکار ۴۰۰ نفر از متقاضیان جدید را به سمت بازار کار سوق دهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: متقاضیان واجد شرایط میتوانند به سامانه www.inhb.ir مراجعه و نسبت به تکمیل فرمها و ارائه اطلاعات خواسته شده و ثبتنام خود برای بهره مندی از مزیای این طرح اقدام کنند.
وی با بیان اینکه این اداره کل در صدد افزایش سهمیه استان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است، یادآور شد: پیادهسازی موفق این طرح در استان نیازمند همراهی، همکاری و هماندیشی بخشهای مختلف دولتی و خصوصی است.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیر خانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و به تصویب رسید.
به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی شد.
ضمنا جهاد دانشگاهی با استفاده از شبکه کارشناسان، مشاوران و تسهیلگران خود در سراسر کشور در نظر دارد با بهره مندی از ظرفیت های تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی بویژه بخش خصوصی، حلقههای مفقوده و خلا طرحهای مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد.
این طرح با توجه به نیاز دستگاه های اجرایی مختلف قابلیت و انعطاف لازم جهت پیاده سازی و اجرا را با توجه به اهداف و برنامه های دستگاه متولی مختلف را دارد.
نظر شما