علیرضا محمدی کرجیران روز سهشنبه به رسانهها اعلام کرد: علاوه بر ظرفیت ایجاد شده برای تعمیرات یدک کش در ماه این آمادگی وجود دارد تا شناورهای کوچک زیر یکهزار اسب بخار را که در بخشهای تجسس و نجات، زبالهروبی دریا، گشت و شناسایی، طنابگیری و حتی تفریحی فعالیت میکنند را در این بخش پذیرش کنیم.
به گفته وی، در حال حاضر و به منظور حفظ و ارتقا توان عملیاتی در بنادر کشور تعمیرات شناورها اعزامی از استانهای همجوار درحال انجام است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان بیان داشت: روز گذشته عملیات داکینگ(از آبگیری شناور) دو فروند شناور یدککش بر روی سرسری تعمیرات بندر شهید رجایی انجام و عملیات تعمیرات زیر آبی و انجام بازدیدهای بدنه و همچنین بازرسیهای موسسه رده بندی بر روی این دو شناور آغاز شد.
محمدی کرجیران در خصوص مدت زمان تعمیرات این دو فروند یدک کش نیز گفت: براساس برنامه زمانبندی شناور هدایت ۳ اعزامی از بندر بوشهر در ۲ هفته و شناور عاشورا متعلق به بندر شهید رجایی طی ۴ هفته تعمیر شده و به ناوگان عملیاتی بنادرکشور خواهند پیوست.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای حفظ و ارتقاء توان عملیاتی بنادر کشور برای نخستین بار، به طور همزمان عملیات داکینگ(از آبگیری شناور) ۲ فروند شناور یدکش در سرسره تعمیرات بندر شهید رجایی انجام و تعمیرات اساسی زیر آبی این دو فروند شناور آغاز شده است.
به گفته مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، در نیمه نخست سال جاری ۱۱ فروند شناور در بخش تعمیرات تجهیزات دریایی بندر شهید رجایی به دست متخصصان کار آزموده این حوزه تعمیر و به چرخه ناوگان خدمات دریایی کشور الحاق شدهاند.
وی ابرازداشت: اداره تعمیرات و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی با بهرهگیری از نیروهای متخصص قابلیت تعمیرات اساسی و زیرآبی انواع شناورها را داراست.
سرسره تعمیراتی بندر شهید رجایی توان اسقرار انواع شناور از قبیل یدک کش، لندینگرافت، بارج و شناور با طول ۷۰ عرض ۱۵ متر و آبخور پنج متر جهت تعمیرات انواع لایروب های کاترساپلای بوت و شناورهای صیادی برخوردار است.