حمیدرضا پیوندی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا ابراز داشت: شهرداری سمنان با راه اندازی صنایع تبدیلی در شهرک بازیافت سعی دارد به رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و خارج نشدن مواد بازیافتی به صورت خام از شهر اقدام کند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر کارگاه بازیافت زباله در شهر سمنان وجود ندارد و زبالههای خشک دارای قابلیت بازیافت به استانهای دیگر خامفروشی میشود.
وی بیان کرد: ۹۰ درصد مواد بازیافتی جمعآوری شده در پسماندهای شهر، به دلیل فراهم نبودن شرایط بازیافت، به صورت خام بستهبندی و فروخته میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان اظهار داشت: در جهان از زباله به عنوان طلای کثیف یاد میشود و اکنون در شهر سمنان به دلیل خام فروشی مواد بازیافتی سود چندانی حاصل نمیشود و باید با تلاش و همکاری بخشهای مختلف صنایع تبدیلی مواد بازیافتی در سمنان ایجاد شود.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان برای اولین بار در کشور طرح ساماندهی مواد بازیافتی و انبارهای فروش ضایعات را در سال ۱۳۹۱ ارایه کرد و اکنون ۱۰۰ انبار فروش ضایعات شهر سمنان، محل کار خود را از داخل شهر به شهرک بازیافت منتقل کردهاند.
پیوندی تصریح کزد: تجمیع واحدهای ضایعاتی در شهرک بازیافت سمنان اقدامی ارزشمند و گامی موثر برای تروت آفرینی از طلای کثیف در شهر سمنان است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان بیان کرد : در شهرک بازیافت ضوابط خاص فیزیکی مانند نصب دوربین کنترل، ثبت اطلاعات ورودی و خروجی پلاک خودروهای حامل پسماند و ثبت مشخصات خریدار و فروشنده به منظور تامین امنیت در نظر گرفته شده است.
روزانه در حدود ۹۰۰ تن زباله در شهر سمنان تولید میشود.