مشهد- ایرنا- حدود ۴۰۰ نفر از بهبود یافتگان کرونا در مشهد تاکنون پلاسمای خون خود را برای کمک به درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ اهدا کرده‌اند.

مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی روز شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت:  هر فرد بهبود یافته از کرونا می تواند ۴۰۰ سی. سی  پلاسما اهدا  کند.
دکتر مجید عبداللهی افزود: این تعداد بهبود یافته از کرونا در مشهد پس از بهبودی کامل و گذراندن دوره قرنطینه پلاسمای خون خود را اهدا کرده‌اند.
وی اضافه کرد: بیش از  ۹۰ درصد افرادی که پلاسمای خون خود را طی این مدت اهدا کرده‌اند مرد بوده‌اند.
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی گفت: بهبود یافتگان بیماری کرونا بعد از یک ماه به بالاترین سطح از آنتی بادی در خون می‌رسند و پلاسمای خون آنها می‌تواند جان بیماران بدحال مبتلا به کرونا را نجات دهد.
عبداللهی افزود: طرح پلاسما درمانی از ابتدای اردیبهشت ماه امسال در پایگاه اهدای خون مستقر در محوطه بیمارستان امام رضا (ع) مشهد آغاز شده است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از مراکز مهم پلاسما درمانی کشور است.
پلاسما درمانی یکی از روش‌های مداوای بیماران مبتلا به کروناست که با کمک سازمان انتقال خون در برخی از مناطق کشور مانند تهران، مشهد و کرمانشاه در حال انجام است.
اداره کل انتقال خون خراسان رضوی پس از استان های تهران و فارس رتبه سوم را از نظر تولید خون در کشور داراست و تامین خون ۶۰ بیمارستان در استان خراسان رضوی را بر عهده دارد.
۱۲ پایگاه اهدای خون در خراسان رضوی فعال است که ۶ پایگاه از این تعداد در مشهد و هفت پایگاه در شهرستانهای نیشابور، کاشمر، سبزوار، گناباد، تربت‌جام، قوچان و تربت حیدریه دایر است.
بر طبق تازه ترین گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  تاکنون ۴۳۹ هزار و ۸۸۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۲۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۵ هزار و ۲۲۲ تن رسیده است.