نیما امیرشکاری روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: برای تامین برق این روستاها از پنل های فتوولتائیک ۲۵۰۰ واتی استفاده شد که در نوع خود برای نخسین بار در کشور از این میزان توان برای تامین برق مناطق روستایی استفاده شده است.
وی بیان داشت: به طور معمول در سایر نقاط کشور از سیستمهای هزار وات برای تامین برق روستایی استفاده می شود اما برای نخستین بار در هرمزگان از سیستمهای ۲۵۰۰ وات استفاده شد.
معاون مهندسی شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان اظهارداشت: روستای هرمودر بالا ۹ خانوار و هرمودر پایین پنج خانوار دارد که برای تامین برق این روستاها ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی اظهار داشت: استفاده از برق خورشیدی برای تامین برق روستاهای سخت گذر که از شبکه سراسری فاصله دارند از چند سال قبل در برنامههای شرکت توزیع برق هرمزگان قرار گرفته است.
وی با اشاره به مزایای استفاده از سیستمهای فتوولتائیک افزود: برای توزیع برق از شبکه سراسری نیاز به احداث شبکه گسترده میباشد که باتوجه به مسافت طولانی برخی روستاهای استان باعث اتلاف در توزیع انرژی میشود.
وی یادآورشد: استفاده از پنل های خورشیدی علاوه بر کاهش هزینه احداث و توسعه شبکه باعث صرفه جویی در نگهداری از تاسیسات برق رسانی میشود.
وی گفت: همچنین انرژیهای خورشیدی قابلیت اطمینان شبکه را نیز افزایش میدهد و سیستم ذخیره سازی انرژی در باطری پنل های خورشیدی نیز میتواند برای شب و روزهای بارانی که نور خورشید در دسترس نیست، برق مورد نیاز مشترکان را تامین کند.
هورمودر بالا و پایین جزو روستاهای بخش مرکزی شهرستان بندرعباس هستند.
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
بندرعباس- ایرنا- معاون مهندسی شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: برق روستاهای هرمودر بالا و هرمودر پایین شهرستان بندرعباس با استفاده از انرژی خورشیدی تامین شد.