رییس اداره سایبری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) خراسان رضوی با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: در غرفه پلیس فتا سعی شده است به دنبال گسترش تکنولوژی و فناوری اطلاعات مردم نسبت به اخاذی در فضای مجازی هوشیار و آگاه شوند.
سرهنگ هادی شرکا افزود: حدود ۳۰ درصد جرایم سایبری خراسان رضوی، مسائل غیر اخلاقی به ویژه با محور سوء استفاده از دانشجویان و دانش آموزان است.
وی اضافه کرد: شهروندان اگر به توصیه های پلیس فتا که در سایت این نهاد انتشار یافته، عمل کنند درگیر جرایم سایبری و اخاذی عدهای سودجو نخواهند شد.
رییس اداره سایبری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) خراسان رضوی نسبت به فروش سیم کارتهایی با عنوان سامانه شاد در فضای مجازی و همچنین ثبت نام غیر واقعی از متقاضیان پیاده روی اربعین به طور اینترنتی هشدار داد.
شرکا افزود: کلاهبرداران با استفاده از این شگرد، اطلاعات هویتی افراد را دریافت کرده و با ارجاع آنان به صفحات فیشینگ به حسابهای بانکی آنان دست پیدا می کنند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر عدهای از ارادت مردم به ائمه اطهار(ع) سوء استفاده کرده و برای پیاده روی اربعین حسینی از آنان ثبت نام می کنند در حالی که بر اساس اعلام ستاد عتبات عالیات امسال هیچ گونه مراسم پیاده روی حسینی برگزار نخواهد شد.
رییس اداره سایبری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) خراسان رضوی همچنین با اشاره به گسترش تبلیغات غیر واقعی در فضای مجازی برای فروش اقلام بهداشتی همزمان با شیوع ویروس کرونا گفت: بسیاری از تبلیغات در خصوص ماسک، دستکش و مواد شوینده جعلی است و عدهای سودجو از این طریق کلاهبرداری می کنند.
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
مشهد- ایرنا- حدود ۷۰ درصد از جرایم سایبری در استان خراسان رضوی مالی و اقتصادی است که با راهاندازی رمز پویا شاهد کاهش این گونه جرایم هستیم.