ارسلان زارع روز پنجشنبه در جلسه ستاد استانی باز آفرینی پایدار شهری محدوده ها و محلات با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی حول محور برنامه اقدام مشترک اظهار داشت: در هر شهر بخش هایی از محلات و بافت های شهرمان با عناوین گوناگون مشمول زندگی با کیفیت پایین به شهروندان همچون حاشیه نشینی ، سکونت در بافت های تاریخی، محل های مرکزی ناکارآمد، بافت های فرسوده و پهنه های ناسازگار شهری شده اند.
وی تصریح کرد: این محلات برای ارتقای زندگی و حتی سلامت شهروندان چالش های جدی دارد که باید با برنامه ریزی های دقیق و نگاه حمایتی دولت این طرح ها را انجام دهیم.
وی انسجام و هماهنگی و تلاش بین دستگاه های اجرایی در برنامه های مشترک را مهم دانست و گفت: برنامه ها فقط سخت افزاری نیست و باید برنامه های فرهنگ و اجتماعی نیز در این مکان ها اجرا شود .
زارع تاکید کرد: فرمانداران باید به عنوان رئیسان کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها و دبیران کمیته ها، اعتباراتی را در کنار اعتبارات تخصیص یافته قرار دهند .
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه اعتباراتی که اختصاص برای این پروژه ها بیابد نمی تواند به تنهایی تحول و جهشی در این محلات ایجاد کند ، اظهار داشت: بنابراین شهرداران باید بخش هایی از اعتبارات ارزش افزوده را بابت حمایت های دولت در این خصوص داشته باشند .
تاکنون ۲ هزار و ۷۵۰ هکتار در ۳۰ شهر گیلان بافت فرسوده شناسایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
رشت - ایرنا- استاندار گیلان با اشاره به اینکه بخشی از شهروندان به گونه ای زندگی می کنند که تفاوت اساسی با دیگر شهروندان دارد ، گفت: باید از ظرفیت های قانونی حمایتی دولت به نحو شایسته استفاده کنیم.