سعید اوحدی امروز سه شنبه هنگام سفر به گرگان در جمع مسوولان استان گلستان اظهار کرد: مادر این شهیده گفت که خبرنگاران آن رسانه تلاش بسیاری برای تحریک وی به منظور بیان سخنانی علیه جمهوری اسلامی انجام دادند اما موفق نشدند.
وی گفت که این سخنان را برای اولین بار و با اجازه مادر شهیده نازقلچی علنی می کنم تا به همگان ثابت شود شیعه، سنی، فارس، ترکمن و دیگر اقوام و مذاهب ایران تردیدی در ضرورت استقلال و مقاومت نظام جمهوری اسلامی در برابر توطئه دشمن ندارند.
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: همچنین همسر یکی از بازماندگان حادثه منا که ساکن شهرستان گنبدکاووس است ساعاتی قبل از سفر خانواده این جان باختگان برای دیدار با مقام معظم رهبری در سال ۹۵ زمانی که متوجه شد در اتوبوس جایی برای او باقی نمانده با گریه و التماس از من خواست وسیله تردد او به تهران را فراهم کنم چون آرزویش دیدار با رهبر معظم انقلاب است.
اوحدی این رفتارهای اهل سنت استان گلستان را نمونه ای از انسجام و اتحاد مردم ایران و دلدادگی آنها به نظام دانست و تاکید کرد که گلستان یکی از نمونه های بازر و عینی وحدت اقوام و مذاهب در کشور است.
در فاجعه منا که روز عید قربان سال ۹۴ رخ داد، ۴۹ حاجی از استان گلستان جان خود را از دست دادند که اغلب آن ها ترکمن و اهل سنت بودند.
شهیده نازقلچی که یکی از سه فرماندار زن ایران بود؛ در فاجعه منا در عربستان سعودی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
نازقلچی متولد ۱۳۵۳ دانش آموخته دو رشته علوم تربیتی (شاخه مدیریت و برنامه ریزی) و حقوق قضایی در مقطع کارشناسی بود.
نازقلچی موفق به دریافت لوح سپاس از دفتر رهبر معظم انقلاب به سبب ارسال مقاله 'نقش رهبری در اتحاد امت واحده اسلامی' نیز شده است.
استان گلستان به مرکزیت گرگان حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت در سطح ۱۴ شهرستان، مرکب از اقوام، مذاهب و نژادهای مختلف دارد و از این حیث، متنوع ترین و متکثرترین ترکیب جمعیتی ایران را داراست.
دبیرخانه دائم جشنواره اقوام ایران نیز در گرگان قرار دارد.