تهران - ایرنا - اعتراض هزاران ساکن سرزمین های اشغالی که با در دست داشتن پرچم های سیاه به نشانه اعتراض به دولت " بنیامین نتانیاهو " و وضعیت بحرانی ناشی از کرونا به خیابان ها رفته اند، همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری عربی ۲۱ روز یکشنبه نوشت که جنبش اعتراضی اسرائیلی با عنوان " پرچم‌های سیاه " برای شانزدهمین هفته پی در پی با برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز خواستار استعفای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.  

بر اساس این گزارش، برگزاری تجمع و راهپیمایی‌های اعتراضی علیه نتانیاهو افزون بر تل آویو در سایر مناطق سرزمین‌های اشغالی از جمله قدس، حیفا و سایر مناطق با حضور هزاران نفر برگزار شد و در جریان آن درگیری‌هایی با پلیس رژیم صهونیستی به وجود آمد.  

این تظاهرات همزمان با تعطیلات یهودیان به علت فرارسیدن عید " شادی تورات " و محدودیت‌های اعمال شده برای کرونا که در آن مردم حق ندارند بیش از هزار متر از منازل خود دور شوند، انجام شد و مشارکت کنندگان در این تظاهرات‌ با در دست داشتن پرچم‌های سیاه، شعارهایی را علیه نتانیاهو سر دادند.  

پلیس رژیم صهیونیستی از حرکت یک گروه بزرگ از دوچرخه سوران که به سوی منزل نتانیاهو در حرکت بودند، جلوگیری کرد و به دلیل آنچه که به گفته آن‌ها نقض دستورالعمل‌های مبارزه با کرونا عنوان شد، جریمه‌های مالی برای آن‌ها در نظر گرفت.  

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) چهارشنبه دو هفته پیش با تصویب طرحی ضمن ایجاد محدودیت برای برگزاری اعتراضات، خروج از منازل به فاصله بیش از یک کیلومتر برای شرکت در اعتراض‌ها و شکل‌گیری تجمع‌ها را به حداکثر ۲۰ نفر در فضای بیرونی محدود کرد تا موجب خاموشی تظاهرات هفتگی گسترده در نزدیکی محل اقامت نتانیاهو شود.

موضوع برگزاری تظاهرات و اعتراضات در دوران قرنطینه کامل در کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی به مساله‌ای پر مناقشه تبدیل شد، درحالی که حزب لیکود که نتانیاهو ریاست آن را برعهده دارد و بیشتر این اعتراضات در مخالفت با ناکارآمدی وی و پرونده‌های فسادش انجام می‌شود، موافق تصویب این طرح بود، شریک اصلی این حزب در کابینه یعنی حزب "آبی و سفید" به ریاست "بنی گانتس" با این مسأله مخالفت کرده بود.

تظاهرات علیه نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از تلاش کابینه این رژیم برای خاموشی صدای اعتراضات، ۱۳ مهرماه نیز با دستگیری ۳۸ نفر از معترضان در سرزمین های اشغالی همراه بوده است.

کابینه نتانیاهو به خاطر سوء مدیریت در مقابله با شیوع ویروس کرونا، زیر تیغ تیز انتقادات شدید ساکنان سرزمین‌های اشغالی قرار دارد، بطوری که این رژیم در مقایسه با جمعیت، یکی از بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا را در جهان داراست و با وجود گذشت حدود ۱۰ روز از قرنطینه کامل، تاکنون کابینه تلاش‌ برای کاهش میانگین مبتلایان به ویروس کرونا ناکام مانده است.

ناتوانی نتانیاهو برای مقابله با کرونا و پرونده‌های مختلف فساد وی همچنین سبب شده است که محبوبیت حزب لیکود که وی ریاست آن را برعهده دارد، به شدت کاهش یابد.

نتانیاهو تنها نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که در تاریخ نامشروع این رژیم در طول دوران حکمرانی‌اش متهم به جرایی چون فساد، اختلاس است.

وی به همراه همسرش به اتهام فساد چندین بار تحت بازجویی قرار گرفته‌اند، پرونده‌هایی که در رسانه‌ها به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف است.

از سوی دیگر ناتوانی کابینه بی‌بی مشکلات اقتصادی در سرزمین‌های اشغالی را افزایش داده است، به طوری که نرخ بیکاری در فوریه (دی/ بهمن ۹۸) حدود تنها ۳.۴ درصد بوده است، اما این میزان اینک در سایه کاهش کمک‌های اجتماعی و مشکلات شدید اقتصادی ساکنان از ۲۰ درصد در سرزمین‌های اشغالی فراتر رفته است.

تیم‌های پزشکی و درمانی رژیم صهیونیستی شکایت دارند که بسیار خسته شده‌اند و به نیروی کمکی نیاز فوری دارند. همچنین پرستاران و دست اندرکاران امور درمانی خواهان افزایش دستمزد خویش هستند و چند بار به اعتصاب‌های کوتاه و هشداردهنده دست زده‌اند.