تهران- ایرنا- سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد، بیش از ۴۵ هزار نفر از مردم، مسئولان، ورزشکاران و علاقمندان به مدرسه سازی مشارکت خود را در پویش آجر به آجر اعلام کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، «جریان مدرسه سازی»  براساس رسالت سازمان نوسازی مدارس کشور مبنی بر ساخت فضاهای آموزشی جدید، به روز و ایمن در سراسر کشور، "با مشارکت مردم" همچنان ادامه دارد.

پویش ملی آجر به آجر توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با هدف «نهادینه سازی فرهنگ فعالیت خیرین گرانقدر مدرسه ساز» آغاز شد. مردم ایران که همواره در تمامی زمینه ها و در سر بزنگاه های حوادث حامی و دست گیر یکدیگر بوده اند، در این راه نیز همراهی لازم را در پاک کردن غبار محرومیت از فضاهای آموزشی کشور دارند.

در سال‌های اخیر خیرین مدرسه ساز با ورود به عرصه مدرسه سازی باعث شکوفایی احداث فضاهای آموزشی شدند؛ به طوری که درصد قابل توجهی از مدارس کشور در سال‌های اخیر توسط خیرین نیک اندیش احداث شده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. به همین منظور بر اساس اسناد بالادستی مانند سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بستری برای حضور و مشارکت مردم فراهم شد تا در موضوعات اجتماعی سهیم باشند.

بسته تحولی مشارکت‌های مردمی و در ذیل آن «پویش ملی #آجربه آجر» در همین راستا و به منظور ارج نهادن به فعالیت خیرین مدرسه ساز راه‌اندازی شد و در کنار آن موضوع جذب خیرین با هر میزان بضاعت مالی در ساخت مدارس کشور کلید خورد.

پویش ملی آجر به آجر از زمانی که وارد فاز اجرایی شد، مورد استقبال هم میهنان خیر اندیش قرار گرفته است و بیش از ۴۵ هزار نفر از مردم، مسئولان، ورزشکاران و علاقمندان به موضوع مدرسه سازی تاکنون در این امر مهم مشارکت خود را اعلام کرده‌اند و هم‌چنان جای بسیاری دیگر از مردم خالی است.

در این پویش همدلانه، هموطنان با هر بضاعتی می‌توانند حتی به اندازه خرید یک آجر در مدرسه‌سازی مشارکت کنند و در محرومیت زدایی آموزشی کودکان این سرزمین سهمی داشته باشند.  

براساس این گزارش، هموطنان نیکوکار با هر میزان بضاعت مالی با مراجعه به سایت http://ajorbajor.ir  در این امر حسنه مشارکت کنند و پوستر اختصاصی خود را بسازند.

سامانه "مهر مدرسه" http://MehreMadrese.ir  به عنوان زیرساخت اصلی پویش ملی آجر به آجر فعال است. این سامانه بر اساس مشارکت خانواده‌ها در امر مدرسه سازی طراحی شده و به جذب مشارکت بیشتر مردم در امر مدرسه سازی می پردازد.