۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۴
کد خبرنگار: 2279
کد خبر: 84067145
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

طرح "آجر به آجر" توسعه فضای آموزشی کشور

۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۴
کد خبر: 84067145
طرح "آجر به آجر" توسعه فضای آموزشی کشور

تهران- ایرنا- طرح "آجر به آجر" با هدف توسعه و تجهیز مدارس کشور به ویژه در مناطقی که با کمبود فضاهای آموزشی مواجه هستند، راه‌اندازی شده است.

فرهنگ‌سازی و توجه به مدرسه‌سازی در میان اقشار مختلف مردم از مهمترین مقوله طرح آجر به آجر به شمار می رود که با مشارکت نهادها، شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی در امر مدرسه‌سازی و حتی مشارکت و حمایت‌های ایرانیان خارج از کشور، مدرسه‌سازی توسعه خواهد یافت.

در این طرح می توان از ظرفیت مردمی و مشارکت خرد در زمینه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی استفاده کرده و این موضوع به عنوان یک فرهنگ اجتماعی بین همه اقشار جامعه ترویج یابد.

 کمپین آجر به آجر با مشارکت جامعه خیرین مدرسه ساز و با هماهنگی سازمان نوسازی کشور به منظور ساخت یا تجهیز مدارس تشکیل شده است.

سایت آجر به آجر و سامانه #۲۴* امکان دریافت کمک های مردمی به صورت آنلاین را فراهم آورده تا مشارکت همه مردم در این پویش آسان تر شود.

با توجه به اهمیت طرح آجر به آجر و امکان مشارکت همه اقشار جامعه در این طرح، مدیرعامل موسسه خیریه مهر گیتی و خیر مدرسه ساز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشارکت مردم و خیرین در اجرای طرح "آجر به آجر" با مبالغ اندک هم امکان پذیر است.

زهرا گیتی نژاد خیر مدرسه ساز افزود: برگزاری کمپین های نیکوکاری همچون طرح آجر به آجر فرصت انجام مسئولیت اجتماعی تک تک افراد جامعه را مهیا میسازد و ما در موسسه مدرسه ساز مهر گیتی با غنیمت شمردن این فرصت همه اقشار جامعه را برای مشارکت و حضور در این طرح تشویق می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ساخت مدرسه و مشارکت در اجرای طرح "آجر به آجر" با کمترین مبالغ هم امکان پذیر بوده و همه اقشار حتی با کمترین مبلغ هم می توانند در این طرح شرکت کنند.

مدیرعامل موسسه خیریه مهر گیتی عنوان کرد: تصور برخی افراد برای مشارکت در طرح آجر به آجر برخوردای از امکانات و مبالغ هنگفت است اما هر یک از افراد با پرداخت پول حتی یک آجر هم می توانند در این طرح مهم و اثرگذار مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح آجر به آجر و مشارکت اقشار مختلف جامعه نقش موثری در رفع کمبودها دارد، گفت: سیستان و بلوچستان ۵ هزار کلاس درس کم دارد و  استان تهران و البرز هم بعد از استان سیستان و بلوچستان با بیشترین کمبود فضای آموزشی مواجه هستند.

این خیر مدرسه ساز افزود: ترویج فرهنگ مدرسه سازی در جامعه گامی موثر در راستای توسعه فضای آموزشی و رفع کمبودها و نقایص دراین حوزه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha