سنندج - ایرنا - استاندار کردستان به شرایط اقتصادی کشور و آسیب کرونا به بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: مدیران و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با تمام توان از بخش خصوصی حمایت کرده و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در سی و هشتمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کردستان اظهار داشت: بخش خصوصی در شرایط شیوع کرونا مقاومت زیادی داشته و مشکلات فراوانی را تحمل کرده‌ بنابراین نیاز است مدیران نیز از واحدهای تولیدی و صنعتی حمایت کنند.

وی بر تلاش دستگاه‌های مسوول برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن کارگران در شرایط کنونی تاکید کرد و افزود: برخی کارگران شرکت‌ها و واحدهای تولیدی بواسطه بدهی مدیران واحدها، بیمه شان تمدید نمی‌شود که انتظار داریم تامین اجتماعی و دستگاه‌های مربوطه این مشکل را حل کنند.

استاندار کردستان خواستار پیگیری سهم رانندگان از بیمه بیکاری شد و تاکید کرد: تمام تلاش بخش‌های مختلف، جذب بیشتر از سهمیه تسهیلات به کردستان باشد تا شاهد تاثیرگذاری آن بر رونق تولید و سرمایه‌گذاری استان باشیم.

مرادنیا از اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برای کمک به بهداشت و درمان و از تلاش‌های علوم پزشکی در راستای خدمت به مردم تقدیر کرد و از سازمان صنعت، معدن و تجارت خواست پیگیر باشد تا سهمیه کردستان از ماسک بطور کامل تخصیص یابد.

 پرداخت ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به آسیب‌دیدگان از کرونا
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز با اشاره به اینکه درخواست دریافت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به متقاضیان آسیب‌دیده از کرونا به بانک‌ها داده شده است، افزود: تاکنون از این رقم ۶۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و از این لحاظ رتبه نهم کشور را داریم.

خالد جعفری با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در همه بخش‌ها همواره دغدغه دولت و مدیران است، اضافه کرد: ۶ دهم درصد منابع بانکی کشور متعلق به کردستان است که اگر اعتمادسازی شده و درصد سپرده‌ها را بیشتر کنیم، سهم استان از این منابع افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به پرداخت پنج هزار و ۹۱۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در سال گذشته به متقاضیان استان، گفت: این رقم در مقایسه با سال پیش از آن ۳۸ درصد افزایش نشان می‌دهد ضمن اینکه در سال جاری هم چهار هزار و ۱۸۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در قسمت‌های مختلف به واحدهای تولیدی و صنعتی پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان به برنامه‌ریزی برای شناسایی واحدهای نیمه‌فعال و راکد استان در ابتدای امسال و تشکیل کارگروهی برای تامین منابع مالی آن اشاره کرد و یادآور شد: در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی و تولیدی آسیب‌دیده از کرونا جزو چهار استان موفق کشور بوده‌ایم.
وی از پیشنهاد اتاق بازرگانی برای تشکیل ستاد احیای واحدهای تولیدی زیان‌دیده از کرونا با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط در استان استقبال و از همکاری برای اجرای آن خبر داد.