به گزارش ایرنا، سیدمهدی فرشادان روز یکشنبه در سی و هشتمین نشست شورای گفتو گوی دولت و بخش خصوصی کردستان اظهار داشت: تا پایان مرداد و براساس آمارهای موجود، ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایت از آسیبدیدگان کرونا توسط بانکهای استان به متقاضیان پرداخت شده در حالیکه آنها میتوانستند سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بیشتر از رقم اعلام شده، پرداخت کنند.
وی ضمن ابراز تاسف از عدم همکاری و دلسوزی کامل بانکهای کردستان در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی و آسیبدیدگان از کرونا، افزود: با توجه به اینکه یک درصد سپردههای بانکی کشور مربوط به این استان است، سهلانگاری و سختگیری در پرداخت تسهیلات پذیرفتنی نیست.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیستم نظارتی بر عملکرد بانکهای کردستان نظارت درستی ندارند، اضافه کرد: غیر از بانکهای کشاورزی، مسکن و صنعت و معدن، باقی بانکهای استان عملکرد ضعیفی در پرداخت تسهیلات حمایت از واحدهای صنفی و تولیدی آسیبدیده از کرونا داشتهاند.
فرشادان با طرح این سوال که چرا بانکها در بحث پرداخت تسهیلات فقط بدنبال سود بیشتر هستند، یادآور شد: براساس اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، ۱۳ هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبتنام کردند ضمن اینکه تعداد زیادی واحد تولیدی هم بر اثر کرونا تعطیل شده که این نگران کننده است.
وی خواستار نظارت صحیح بر عملکرد بانکها در بحث پرداخت تسهیلات بانکی شد و تاکید کرد: قبل از اینکه دستگاههای نظارتی وارد عمل شوند خود مدیران بانکها، حوزه صنعت و معدن با تمام توان بخش خصوصی را حمایت کرده تا مردم دارای شغل دچار مشکلات اقتصادی بیشتر نشوند.
طرح تامین کالاهای اساسی دهکهای پایین جامعه در دستور کار مجلس
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم ضمن تقدیر از دستگاههای مختلف در بحث مقابله با کرونا در کردستان، گفت: ما به عنوان خادمان مردم در مجلس، حامی بخش خصوصی هستیم و آمادگی داریم در هر زمینه از کسب و کار و واحدهای تولیدی حمایت کنیم.
بهزاد رحیمی به در دستور کار بودن طرح تامین کالاهای اساسی برای چهار دهک جامعه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: هفته آینده این طرح به رای گداشته خواهد شد که امیدواریم به تصویب نمایندگان برسد ضمن اینکه از بودجه سال ۹۹ منابعی برای تامین نیازهای اساسی مردم در نظر گرفته شده است.
وی بر کمک مجلس به دولت برای عبور از بحران کرونا تاکید کرد و یادآور شد: بیشتر تسهیلات پرداختی کرونا در راستای بازگشت نیروی کار نبوده و به بازارهای واسطه گری پرداخت شده که باید نظارت درست و بهتری بر پرداختها صورت گیرد.
نظر شما